Hoppa till sidans innehåll

HTKs Gruppspel


HTKs gruppspel är matchspel mellan klubbens medlemmar. Gruppspelet består av flera divisioner. De som vill börja spela i gruppspelet börjar i lägsta divisionen och man arbetar/kämpar sig upp. Vi har ett flertal dedikerade speltider som omgångens alla matcher lottas ut på. Om det skulle visa sig att man inte kan spela de tider man fått, kan man boka om dem kostnadsfritt i samråd med motståndaren. För all administration använder vi oss av gruppspelsmodulen i vårt bokningssystem - MyCourt.

När matchen är spelad kan båda spelarna rapportera resultatet i MyCourt. Detta görs antingen på gruppspelssidan genom att klicka på det gröna plustecknet, alternativt på sidan "Mina bokningar" (se 'tidigare bokningar'). Självfallet kan resultat även rapporteras i mobilen.

Om båda spelarna kommer överens om att matchtiden inte passar kan spelaren som är bokare (hemmaspelaren) avboka tiden direkt i schemat. För att boka in en ny tid för den uteblivna matchen klickar man på önskad tid i MyCourt, man kan då välja bland alla lediga tider. När fönstret "lägg till bokning" dyker upp väljer man Gruppspelsmatch och väljer den saknade matchen. Notera att den saknade matchen måste bokas in som en gruppspelsmatch på detta sätt för att kunna rapporteras in i gruppspelet. Manualen för gruppspelet ser du om du klickar på det gröna frågetecknet!

Regler

  • Matchtid: 50 minuter (10 minuters inbollning)
  • Bollar: Gasbollar. Hemmaspelaren ansvarar för att ta med minst 4 stycken bollar
  • Max 2 set per match, med start på 1-1
  • Resultatrapportering: Allt sköts automatiskt i MyCourt. Poängen sätts direkt vid inrapportering.
  • När sista matchen i omgången är spelad kommer klubben förbehålla sig rätten att ange resultat om spelarna inte gjort detta.
  • Matcher som inte hunnit spelats när spelomgången är slut ställs in och ingen ersättning utgår.

Kostnad 650 kr/spelomgång (5 matcher)

Gruppspelet har 6 personer i varje grupp/division. Varje omgång pågår i ca 8-10 veckor och man binder enbart upp sig för en omgång i taget med match ungefär varannan vecka. Väljer man att hoppa av efter avslutad omgång är man inte garanterad plats igen utan hamnar i kölistan. Indelning i 6 grupper/divisioner i nivåindelning med 6 personer/grupp (5 matcher per deltagare).

Uppdaterad: 13 SEP 2018 17:58 Skribent: Jimmy Säll
Epost: Adressen Gömd
Boka bana!

Sponsor
Logo ICA Nära Stuvsta

Medlemsrabatt hos 
.
Preeti

HTK på Instagram

Postadress:
Huddinge TK - Tennis
Gamla Stockholmsvägen 87 A
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 087746020, 087118742
E-post: This is a mailto link

Se all info