Hoppa till sidans innehåll

Nytt från Styrelse och Ordförande !

Nyheter


Till medlemmar i Huddinge Tennisklubb

 

Hej,

Vill här delge information vad som händer i Huddinge Tennisklubb.

 

Hallen

Hoppas att Du noterat att golvet är nylagt under sommaren och att vi fått nya nät och nätstolpar. Vi har nu en riktigt fin hall som är bland de bättre i Stockholm och som vi ska vara stolta över och vårda. Vi har nog förmodligen Stockholms renaste hall och det betyder mycket för allas vår trevnad.

 

Juniorträning

Vi har nu ca 375 juniorer igång som tränar vardagar 14:00- 19:00.

 

Idrottsskola

Här har vi igång 44 killar o tjejer från 4 års ålder. Syftet med idrottsskolan är att få röra på sig, lära sig att lyssna på ledare och ha roligt tillsammans. Förhoppningsvis så leder detta till att man fortsätter med tennisträning

 

Seriespel

Vi har från och med i höst för första gången på länge flickor 15 lag vilket är bra då vi gärna supportar tjejer att tävla. Upptill detta så har vi pojkar 15 lag, A-lag (där våra bästa juniorer är med och ibland kompletteras med någon senior/ veteran. Inom veterantennis så har vi totalt 7 lag som deltar regionalt + ett damlag som deltar i Stockholmsserien (lokalt).

 

Tävlingar

KM (klubbmästerskap) är tänkt att äga rum 12-18 dec. Detta är en bra tävling att lära känna nya personer och att vi tillsammans också välkomnar nya medlemmar i klubben. Vi ser gärna att fler damer deltar då vi har en vikande trend här i senior/ veteranklasserna. Närmare information kommer under november månad och med anmälan.

 

Juldubbel är en klassisk dubbeltävling som äger rum på juldagen och som brukar attrahera också spelare som flyttat från Stockholm- kanske pluggar på annan ort men kommer hem och firar jul och vill röra på sig efter julmaten. I juldubbeln får alla handicap utifrån sin spelstyrka för att få jämna och bra matcher.

 

Sponsring

Vi har ett nära och bra samarbete med ICA Nära i Stuvsta där vi får återbäring från dem utifrån hur mycket vi som medlemmar handlar. Vår återbäring är totalt 5% vilket är väldigt generöst. Som medlem i HTK får Du en nyckelbricka i hallen som du visar upp i kassan och som scannas. Som kund till ICA blir Du inte av med några förmåner utan detta är något extra som vi förhandlat fram. ICA Stuvsta är en fin butik med trevlig personal och ett brett sortiment.

Har Du som medlem idéer för vidare sponsringsprojekt så kontakta oss gärna i Styrelsen.

 

 

Projekt som vi bland annat jobbar med i klubben

 

  • Bokningssystem: vi vill framöver byta till ett modernare system och förhoppningsvis löser vi detta till Hösttermin 2017.

 

  • Drift och underhållsplan gällande hallen med vår ägare Huge. Vi söker ett närmare samarbete och där vi vill få in bättre rutiner för när underhåll sker och vem som ansvarar för vad. Vi har idag bland annat ett bollrum som är slitet och som vi hoppas få upprustat framöver.

 

  • Hemsidan, här är vi några fler som ska utbilda oss under närmaste veckorna för att få fler skribenter och en mer levande sida.

 

  • Ökad beläggning på dagtid- vi har idag lediga tider och här försöker vi öka verksamheten för pensionärer eller personer som har möjlighet att spela och attrahera skolor i närheten.

 

 

Ekonomi 2016

Vi har under året vänt föregående års förlust.  Vi har försökt att vara sparsamma och har t ex via sponsring, förändring av vissa delar gällande medlemsavgifter, ökad beläggning lyckats få balans i ekonomin.

 

Personal

Michael Wadmark (en av våra huvudtränare) är tjänstledig under hösten och här har vi lånat in Lotta som ersättare. Lotta har ett förflutet i Djursholms Tennisklubb.

 

Synpunkter och kontakt med oss

Styrelsens kontaktuppgifter hittar Du under fliken förening och vi tar gärna emot idéer och synpunkter på verksamheten och övrig personal- tränare och kansli träffar du oftast på dag och kvällstid.

 

Vi är en ideell förening och det är tillsammans som vi hela tiden förbättrar vår verksamhet.

 

Vill Du hjälpa till i klubben, upprätta kontakt eller om Du har synpunkter så är Du alltid välkommen att kontakta oss – tränare eller Styrelse via mail eller telefon. Kontaktuppgifter finns på hemsidan

 

 

Vänliga hälsningar och tillönskan om en fin tennishöst!

 

Jonas Pettersson, Ordf. HTK,Styrelsen och tränarna i Huddinge Tennisklubb

Uppdaterad: 03 FEB 2018 15:22
Boka bana!

Sponsorer
.
Sorunda Korvfabrik_logo
Logo ICA Nära Stuvsta


HTK på Instagram

Postadress:
Huddinge TK - Tennis
Gamla Stockholmsvägen 87 A
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 087746020, 087118742
E-post: kansliet@huddingeten...

Se all info