Hoppa till sidans innehåll

Framgång för Oliver Andersson i Junior SM

21 AUG 2017 14:33
  • Skapad: 21 AUG 2017 14:33

Stort grattis till Oliver som gick till kvartsfinal i singel och semifinal i dubbeln på junior SM utomhus 18-års klassen. Nedan följer rapport från Oliver 

SM är den mest prestigefyllda tävlingen att vinna där alla de bästa spelarna är med. Jag kände att jag hade förberett mig väl inför tävlingen och spelade bra i första matchen där jag mötte en kille som jag tränar med varje dag på gymnasiet i Lidköping. I nästa match var motståndet mycket tuffare och hamnade i ett rejält underläge med förlust i första set och  4-5 i andra och motståndaren servade för match. Jag lyckades vända och vinna andra set med 7-5 och tredje set 6-4 efter 2 timmar och 40 minuters jobb. 

Det betydde att jag var i kvartsfinal i singel, så långt hade jag aldrig tidigare gått i SM. Jag spelade ganska bra i kvartsfinalen och det var små marginaler som avgjorde båda seten. Förlorade 5-7 6-7 och hade två setbollar i andra set som jag inte lyckades ta vara på. Det gick bättre i dubbel än i singel där vi slog ut andra seedade i första omgången och tog oss till semifinal utan problem. I semin fick vi ge oss efter förlust 6-10 i supertiebreak. En kvartsfinal och en semifinal är mer än jag kunde hoppats på så jag är nöjd med mitt SM. 

/Oliver Andersson 

Skribent: Richard Sjöqvist
Epost: Adressen Gömd
Boka bana!

Sponsorer
.
Sorunda Korvfabrik_logo
Logo ICA Nära Stuvsta


HTK på Instagram

Postadress:
Huddinge TK - Tennis
Gamla Stockholmsvägen 87 A
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 087746020, 087118742
E-post: kansliet@huddingeten...

Se all info