Hoppa till sidans innehåll

Seriespel


H35 serielaget vinner sin serie klart och går upp till division 2

H35-gänget var ett match-tiebreak från att vinna samtliga matcher i serien. Då ska man veta att denna division 3, innehåller mycket kvalificerade spelare bla från Solna och Täby. En stark
bidragande orsak till resultatet har varit en lyckad generationväxling i laget. Fredrik, David och Robert är numera kärnan i laget med stöd från Mats, Jonas och Orlando, som alla spelar i H45.


Vi har kul tillsammans och hjälper varandra bra på banan. Framför allt har det lett till ett effektivt dubbelspelande. Roligast har varit Roberts utveckling från soffpotatis till en rörlig, hårtslående
spelare med snabba fötter. I höstas hade han ständigt problem med en ljumske och kunde bara spela dubbel. Nu är han både snabbare och uthålligare. Fredrik har varit en klippa i laget och spelat alla matcher utom en.

På bilden syns från vänster Mats Bern, Robert Lundgren, David Jansson och Fredrik Cederberg. Saknas gör Jonas Pettersson och Orlando Morales.

H45 serielaget slutar i mitten på sin serie.

Serien skulle kunna karakteriseras med stolpe ut. Vi förlorade ett antal matcher i täta matchtiebreak. Det spelar ingen roll eftersom SALK hade satt upp ett nytt H45 lag som sopade mattan med alla övriga.

Vi ser fram emot att ta nya tag på grusbanorna i sommar.

I laget Jonas Pettersson, Jan-Olof Ehk, Orlando Morales, Mats Bern samt de två nyblivna H55 Lars Filén och Per Nilsson.

Uppdaterad: 06 FEB 2018 21:42
Skribent: Eva Alm-Hallberg
Boka bana!

Sponsor
Logo ICA Nära Stuvsta

Medlemsrabatt hos 
Decathlon
.
Preeti

HTK på Instagram

Postadress:
Huddinge TK - Tennis
Gamla Stockholmsvägen 87 A
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 08-774 60 20, 08-711 87 42
E-post: This is a mailto link

Se all info