Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet


Vi har en välmående förening med många medlemmar (ca 900st) och kompetent personal.  I kansliet har vi ordning och reda, vi har tre heltidsanställda tränare och flera timanställda tränare och cafépersonal. I styrelsen har vi en bra spridning av kompetenser som kompletterar varandra. Med det sagt har vi väldigt goda förutsättningar att tillsammans driva denna förening till att bli en trevlig hemvist för tennisentusiaster.

Det finns alltid förbättringar att göra och vi är alla lyhörda. Har ni återkoppling, förbättringsförslag eller idéer om hur vi kan bli bättre så kan ni höra av er till mig, tränarna  eller kansliet (beroende på vad det gäller).

Vi bedriver instruktionsverksamhet för juniorer och vuxna. Vi har flera aktiva seriespel, HTK deltar i seriespel med lag i olika åldrar. Det är veteranseriespel för både damer och herrar i åldrarna 35 till 70-år. Matcher spelas nästan varje helg under hela vinterhalvåret. Kom och titta!

Vi har en växande verksamhet för vuxna, bland annat vuxenträning i grupp, lunchtennis, matchträning och seriespel för veteraner.

Vi anordnar sanktionerade tävlingar för juniorer, samt arrangerar Klubbmästerskap såväl utomhus som inomhus. Vi har även andra uppskattade sociala aktiviter tex. Juldubbeln.

Vi har ett café och en shop som är öppet samtidigt med juniorträningen.

HTK är en ideell förening vilket innebär att föreningen är medlemmarna. Medlemmarna är styrkan och medlemmarnas energi och vilja att hjälpa till styrker föreningen. Om ni känner att ni vill bidra är ni välkomna att kontakta mig.

Hälsningar

Jimmy Säll

Uppdaterad: 16 NOV 2020 17:17 Skribent: Jimmy Säll

Postadress:
Huddinge TK - Tennis
Gamla Stockholmsvägen 87 A
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 087746020, 087118742
E-post: kansliet@huddingeten...

Se all info