Hoppa till sidans innehåll

MiniRunners

Minirunners är ett koncept framarbetat av Stella B Olsson och Ida B Olsson på Workout is Passion. Föreningen tar del av detta koncept via de Certifierade coacherna Sara Ahlberg och Rose-Marie Marstorp.

MiniRunners är en löpgrupp där barn och föräldrar tillsammans med sin/sina coacher tar sig an en runda mysjogg i våra vackra omgivningar här i Hudene. Gruppen riktar sig till barn från förskoleklass och uppåt.

En av coacherna tar ledningen som "Tempopolis" och styr att barnen håller ett lagom tempo och när det är dags att pausa. Barnen får inte springa om tempopolisen, men får gärna springa intill eller strax bakom. En annan viktig roll är "Svansen" som ser till att alla följer med gruppen, så ingen tappar bort sig.

Vi pausar ofta så att alla skall hänga med (även föräldrarna 😉) och har vårt motto i "Prestationsfri rörelseglädje i gemenskap". Under våra pauser gör vi olika aktiviteter som kan ha som mål att antingen sänka pulsen, bygga styrka eller helt enkelt bara göra något skoj! Medföljande vuxen har alltid huvudansvaret för sitt barn, och att det är rätt klätt osv.

Gå gärna med i facebookgruppen vi skapat för mer info om när vi drar igång och annat matnyttigt. Deltagandet är helt gratis. 

Varmt välkomna!

/Sara & Rose-Marie

Bildresultat för instagram

 

blobid0.png

 

Postadress:
Hudene GOIF - Fotboll
c/o R-M Marstorp, Gustaf Ewalds väg 5
52492 Herrljunga

Besöksadress:
Hybergsvallen
52492 Herrljunga

Kontakt:
Tel: 0730767462
E-post: This is a mailto link

Se all info