Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I helgen drog den internationella tävlingssäsongen igång och kunde inte börja på ett bättre sätt än en vinst för Tilda Månsson, Stort Grattis!
 
Två av våra svenska långdistansare är nu klara för Ironman World Championships, Kona Hawaii 2022.
 
En mötesplats för föreningar inom Svenska Triathlonförbundet. Vi bjuder nu in alla våra föreningar och självklart alla andra som är intresserade av att delta till vårt digitala idrottscafé där vi kan mötas, informeras och byta erfarenheter.
 

Duathlon SM 2022

(2022-05-02 10:20)
Under gårdagen, söndag den 1 maj drog vi igång säsongen med Duathlon SM även första deltävlingen av Svenska Triathloncupen 2022. Arrangörer för helgen var Väsby SS Triathlon och vi kunde inte bett om en bättre säsongspremiär.
 
Tid att ta beslut om er förenings hemsida. Som många har fått information om så kommer IdrottOnline:s tjänst för hemsidor att tas bort den 31 december 2022.
 
Team Sweden Shopen hos vår klädpartner Trimtex är nu öppen igen så du kan klicka hem sommarens snyggaste träningsplagg. NYTT är att förra säsongens "Limited Edition" kollektion är här för att stanna.
 

Årsmöte 2022

(2022-03-23 16:09)
Den 19/3 genomfördes Svenska Triathlonförbundets årsmöte för år 2022. 15 stycken röstberättigade föreningar som deltog och totalt 37 stycken deltagare på mötet. Mötes hölls i Göteborg med ett uppskattat arrangörsmöte under samma helg.
 

Nordiskt Mästerskap 2022

(2022-03-17 17:00)
Några år har gått sedan ett Nordiskt Mästerskap arrangerades sist men nu är det äntligen dags igen och vi är enormt stolta och peppade på att det är Linköping Triathlon som i år kommer arrangera NM.
 
Nu kan ni äntligen få ta del av vår fantastiska grupp av Sweden Triathlon ambassadörer 2022!
 
Idag publicerade RF de nya riktlinjerna som är de hjälpmedel för att svensk idrott ska kunna nå sin vision - att vara bäst i världen på alla nivåer.
 
Välkommen att anmäla dig till STF:s testhelg för landslagsuttagningar. Under helgen avser vi att göra uttagningar till EM i Olsztyn för junior, U23 och seniorer samt European Youth Olympic Festival för ungdomar födda 2005-2006.
 
Under lägret erbjuds aktiviteter, uppladdning och träning i simning, cykel och löpning under ledning av våra bästa tränare innan lägret avslutas med tävling på Svenska Triathloncupens andra deltävling Hallsta Triathlon den 28-29 maj.
 
Vi följer tillsammans med omvärlden den fruktansvärda ryska aggressionen mot Ukraina.
 
Varmt välkommen till Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2022 som kommer att hållas lördagen 19 mars på Scandic Crown i Göteborg. Årsmöteshandlingarna finns nu att ta del av.
 

Team Sweden shopen

(2022-02-11 16:56)
Nu är Team Sweden Shopen hos vår klädpartner Trimtex äntligen öppen för 2022.
 

Postadress:
Hudik Triathlon Klubb - Triathlon
Pelle Gustafsson, Klampargatan 4a
82442 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hudiktriathlon....

Se all info

Våra sponsorer & partners

Björn Lundén

 

Monitor ERP systems

 

 

PerCykel Ski Bike Run