Hoppa till sidans innehåll

Chans att beställa skidkläder

22 AUG 2018 15:14
Fast snön känns långt borta är det dags att beställa HIF träningskläder och tävlingsdressar. Senast tisdagen den 4 september, 2018 har du som medlem i HIF chans att beställa. Leverans i början av november.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2018 14:44

Uppdatering 30 aug, 2018: Våra tävlingsaktiva och ledare har 50 % rabatt och alla ansra medlemmar har 25 % rabatt!

Nytt för i år är att det finns underställ, skidhandskar, vätskebälten, skidglasögon, skidstrumpor och vintertights. Annars är det samma kollektion som förra säsongen. Gå in i webbshopen och kolla!

Logga in på webbshopen och gör din egen beställning.
Välj förening i droplisten: Hudiksvalls IF skidor.
Lösenord: Hudikrännet
Länk till webbshopen:
http://club.nonameshop.se/

I år finns det provplagg i barnstorlekar att prova i klubbstugan. Den är öppen på vardagar klockan 8-16. Ibland kan det tyvärr vara låst om vaktmästaren åker iväg på lunch. Vill du komma in en annan tid kan du be någon tränare/kontakt/styrelsen i HIF att låsa upp. Vill du prova större storlekar kanske du kan fråga någon i klubben som har en större dress?

Att köpa och sälja begagnat är toppen både för plånbok och miljö! Kolla efter HIF-kläder, skidor, stavar eller pjäxor och annan skidutrustning i Facebook-gruppen Köp och sälj HIF Skidor. Sälj gärna dina urvuxna HIF-kläder och skidutrustning där!

PS: HIF behöver förstärka gruppen som sprutar snö. Om du är intresserad av att vara med gänget på Stadion några spännande pass kan du anmäla ditt intresse till This is a mailto link. Om du är nybörjare så får du såklart lära dig hur man gör.  

Skribent: Eva B Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Logga HIF Sprinten 2018 

 

monitor
 Systemair
 Iggesund
 sparbank
       nonamesport
 
 Råsjö2
 
Bjornlundeninformation_200 
 
Sunfab logotype 
 
 
 
 

Postadress:
Hudiksvalls IF
Box 1023
82411 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info