Hoppa till sidans innehåll

Ridsportsförbundets enkät

28 APR 2022 11:41
Hej medlem, Vi hoppas att du vill hjälpa oss med att besvara några frågor som kan utveckla din ridsportförening och hela ridsporten.
  • Skapad: 28 APR 2022 11:41

Hej medlem,

Vi hoppas att du vill hjälpa oss med att besvara några frågor som kan utveckla din ridsportförening och hela ridsporten. Länk till undersökning.

 

Varför gör vi en undersökning?

Det är tack vare det du gör i din förening som ridsporten kan utvecklas. Kraften i utvecklingen beror på hur mycket du känner till om din förening och om möjligheterna att vara delaktig och påverka vad som händer i föreningen.

För att göra dessa möjligheter ännu bättre har Svenska Ridsportförbundet tagit hjälp av undersökningsföretaget Novus. I enkäten ställer vi några frågor om kommunikation och delaktighet i din förening och du får också möjlighet att ge dina tankar/reflektioner på medlemskapet i ridsporten. Tack vare dina medskick kan vi fortsätta att förbättra vårt gemensamma arbete för en starkare ridsport som ger oss gemenskap och glädje runt hästen.

 

Hur går det till?

Undersökningen tar cirka fem minuter att besvara. För att undersökningen ska ge en korrekt helhetsbild så är det viktigt att besvara samtliga frågor, även om det kan finnas frågor som du inte upplever är relevanta för dig.

  • Vi garanterar att ingen kommer att se att just du deltagit i undersökningen eller vad du svarat.
  • Det går bra att besvara enkäten via telefonens webbgränssnitt.
  • Du behöver inte besvara hela undersökningen på en och samma gång, om du går in på länken igen kommer du tillbaka till samma ställe som du slutade på.

Vad händer sedan?

Resultatet av enkäten ger input till vad vi i ridsporten behöver förstärka och/eller förändra för att öka det ideella engagemanget. Ett arbete som ger en starkare ridsport präglad av gemenskap och glädje där alla kan påverka.

 

Kontakt

Har ni frågor om undersökningen, hur vi kommer att arbeta vidare med resultatet eller något annat kopplat till detta, kan ni vända er till @Maria Thun (Ridsport)

Har du frågor om själva enkäten, vänligen skicka ett mejl till projektledare på Novus: This is a mailto link.

Stort tack på förhand för att ni ökar delaktighet och aktiverar kraften i ridsporten

Skribent: Åse Li Sterner
E-post: Adressen Gömd

Ridklubbens swishnummer 123 0182899
Bankgiro 654-4423

 

sponsorhuset logga 2
Handla här från kända nätbutiker och stöd HRPK


 

 

Våra samarbetspartner

 
Iggesund_Holmen_CMYK kopiera

 


 

 

 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls Rid o PK - Ridsport
Östanbräcksvägen 67
82493 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 065094677
E-post: This is a mailto link