Hoppa till sidans innehåll

Simidrottsgrupper


För mer information om våra grupper, tävlingssimmare som motionärer eller nybörjare, kolla in vår korta beskrivning här nedan. Mer info för varje grupp finner ni under menyflikarna till vänster.

 

I Hudiksvalls simsällskap har vi delat in våra simmare i olika fokusgrupper,

och i vissa av dom följer det gruppsepcifika mål.A-gruppen är den tuffaste träningsgruppen där simmarna har fokus mot mästerkapsdeltagande. Här simmar de som har kvalat in till distriktsmästerkapen eller högre rankade tävlingar. För utförlig beskrivning av gruppmålen klicka på "Mästerskapssimmare" i menyn till vänster.

B-gruppen är vår mellangrupp med simmare som satsar speciellt mot deltagande i Sum-Sim region. Här simmar de som redan tävlat i några år och med mål att utvecklas som tävlingssimmare. För utförlig beskrivning  av gruppmålen klicka på "Sum-Simare" i menyn till vänster.

C-gruppen och D-gruppen, här ingår simmare ur vår utvecklingsgrupp som kan simma frisim och som vill fortsätta utveckla sin simning i alla fyra simsätten. 

Teknikgrupper (T) är flera grupper med barn som vill lära sig simma crawl, alltså frisimet. Det är en naturlig fortsättning på "Simlinjen" och är steget efter "Hajen." För mer info klicka i menyn till vänster.

Masters är gruppen för äldre tävlingssimmare, motionärer och vuxencrawlare som tagit steget och vill bedriva träning med likasinnade. Åldersgränsen är från 20 år och stigande. Mer information om att simma med Masters klicka på "Masters" i menyn till vänster.

Vuxencrawl vänder sig till de vuxna som vill motionera, träna och lära sig crawla. Det är en rolig, omväxlande och skonsam träningsform och vänder sig alla i vuxen ålder. Mer information om att simma i en Vuxencrawlgrupp klicka på "Vuxencrawl" i menyn till vänster.

Uppdaterad: 31 AUG 2018 10:19 Skribent: Jennie Foander

Våra sponsorer & partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkomna att besöka vår webbshop!

Postadress:
Hudiksvalls SS - Simidrott
Norra Kyrkogatan 9 B, Hudiksvallsbadet
82430 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702857118
Fax: 065018021
E-post: This is a mailto link

Se all info