Hoppa till sidans innehåll
Rosetter

Interna aktiviteter i höst

06 OKT 2020 20:01
Nu är höstterminens kalender fullspikad med aktiviteter - både internt och externt - både för barn och vuxna. Här hittar du de interna tävlingar som anordnas under hösten.
  • Uppdaterad: 06 OKT 2020 20:01

Tävlingskommittén anordnar varje år flertalet interna aktiviteter som är till för dig som medlem i klubben. Vi försöker att ordna aktiviteter och tävlingar så att det finns något för alla nivåer under året. Saknar du något får du gärna skicka förslag till This is a mailto link.

Samtidigt har vi ett tätt samarbete med ridskolan eftersom det är deras hästar och ponnier som är med på aktivieterna, och deras arbetsbelastning tar vi såklart alltid hänsyn till då vi planerar. Även hästar måste ju få vila. 

Följande aktiviteter anordnas under hösten:

HuRK-hoppet 18/10. För ponny. Här ska du ta dig runt en bana i skritt, trav och galopp, göra halt vid utsatta punkter och rida några av de knepigare ridvägarna. Ett litet hinder ingår också. Du som deltar i denna tävling ska kunna rida utan ledare samt ha hoppat ett par gånger på lektion. 

KM i hoppning 29/11. Dags att utse årets Klubbmästare. Klubbmästerskapen är den högsta nivån av våra interna hopptävlingarAktiviteten riktar sig till dig som rider på fredagshoppningen. Hoppar du ej på fredagar ska du prata med Linda innan du skriver upp dig.

KM i dressyr 6/12. Dags att utse årets Klubbmästare. Klubbmästerskapen är den högsta nivån av våra interna dressyrtävlingar. KM rids i LB eller LA och döms av utomstående domare. Du ska klara av att rida alla ridskolans hästar/ponnier för att kunna delta.

Programträning 6/1. För dig som rider på nivå 3 eller högre och inte har ridit så många program eller vill prova för första gången.

OBSERVERA!

Anslag och anmälningslistor till de olika aktiviteterna sätts upp på anslagstavlan i Servicehuset måndag eftermiddag/kväll två veckor före aktuell aktivitet. Vi har inte möjlighet att ta emot och administrera anmälningar digitalt utan anmälan sker på lapparna som sätts upp.

Ridskolan anordnar kurser

Under hösten anordnas ett flertal hoppkurser och en dressyrkurs av ridskolan. Kontakta ridskolan för mer information om tider och anmälan.

Skribent: Agneta Wahlström

 

Styrelsen informerar!

Ny medlem? Läs mer här!

 

100925_lektion_clinic


Är du intresserad av att börja rida hos oss på Hufvudsta Ridskola ? 

Läs mer här

 

Kolla in våra snygga klubbkläder!

 

 

Säker med häst

Med fokus på hästen
Läs säkerhetsanvisningarna för svensk ridsport

Postadress:
Hufvudsta RK - Ridsport
Hufvudsta Gård
17173 Solna

Kontakt:
Tel: +468831234
E-post: This is a mailto link

Se all info


Logo Kentaur magasin

 

 Banner Hööks grå

 

Logo Agria