Hoppa till sidans innehåll

Dressyrtävlingar 19-20 september

16 SEP 2020 11:12
Den 19 och 20 september anordnar vi lokala tävlingar i dressyr för ponny och häst. Tävlingen är publikfri och vi ber alla att följa våra restriktioner och hålla avstånd. Ska du vara funktionär hittar du mer information om hålltider här.
  • Uppdaterad: 16 SEP 2020 10:54

I helgen arrangerar vi dressyrtävlingar för ponny och häst. På lördagen har vi omgång 2 i dressyrallsvenskan för ponny division 2. Båda dagarna startar klockan 8.00.

Vi ber att deltagande ekipage noggrant läser igenom Meddelande till ryttare och coronainformationen då det kommer att underlätta er dag hos oss.

Startlistor och meddelande till ryttare 19 september

Startlistor och meddelande till ryttare 20 september

Information till våra fantastiska funktionärer

Är du en av helgens fantastiska funktionärer får du här lite hålltider och information. Vissa tider finns även utsatta på funktionärslistorna. Observera att tiderna är cirkatider. Sker stora färändringar försöker vi uppdatera här på sidan. Har du frågor när du väl är på plats vänder du dig till tävlingsledarna. Du kan fråga efter dem i teorisalen/sekretariatet.

Funktionärer lördag 19 september

Ska du vara funktionär på morgonen/förmiddagen vill vi att du är på plats senast klockan 7.30. Detta för att du ska hinna äta frukost samt, vid behov, få information om din funktionärspost. Du som är parkeringsvakt eller i sekretariatet ska vara på plats senast kl 6.45. Frukostpåse kan hämtas i kafeterian från kl 7.30.

Ska du vara funktionär på eftermiddagen vill vi att du är redo att starta ditt pass kl 12.30. Då ska du ha hunnit äta lunch, samt vid behov, fått information om din funktionärsuppgift.

Parkeringsvakter till eftermiddagen ska ha ätit klart kl 12 så att de kan lösa av dem som stått förmiddagspasset. Dagen beräknas vara slut cirka klockan 17.

Länk till funktionärslista.

Funktionärer söndag 20 september

Ska du vara funktionär på förmiddagen vill vi att du är på plats senast klockan 7.30. Detta för att du ska hinna äta frukost samt, vid behov, få information om din funktionärspost. Du som är parkeringsvakt eller i sekretariatet ska vara på plats senast kl 6.45. Frukostpåse kan hämtas i kafeterian från kl 7.30.

Ska du vara funktionär på eftermiddagen vill vi att du är redo att starta ditt pass senast kl 13.00. Då ska du ha hunnit äta lunch, samt vid behov, fått information om din funktionärsuppgift.

Parkeringsvakter till eftermiddagen ska ha ätit klart kl 12 så att de kan lösa av dem som stått förmiddagspasset. Dagen beräknas vara slut cirka klockan 17.

Länk till funktionärslista.

Anmäl närvaro i teorisalen

Anmäl dig i teorisalen/sekretariatet i Servicehuset när du kommer och bocka av dig på funktionärslistan och hämta matbiljetter. För att våra funktionärer ska orka med att göra ett bra jobb och hålla humöret och säkerheten på topp bjuder klubben på mat. Du som är funktionär på förmiddagen får frukost och lunch. Och du som är funktionär på eftermiddagen får lunch och fika. Du kommer att få matbiljetter som du byter ut mot frukostpåse/lunch/fikapåse. Ät på en plats där det inte är så mycket folk. 

Har du frågor? Kontakta This is a mailto link

Information från våra sponsorer och försäljning på plats

Vårt suveräna stallcafé har öppet hela dagen. Här hittar du olika sorters varm mat, mackor, kalla och varma drycker, godis och glass. Tänk på att hålla avständ och endast sitta på markerade platser. Du kan betala kontant eller med Swish.

Forever Living Aloe Vera finns på plats på söndag. De säljer härliga produkter för både människa och djur. 

Back2Use är den smarta butiken där du hittar begagnad (och inte sällan helt oanvänd) utrustning för häst och ryttare! Besök butiken på Galonvägen 40B i Bromma.

Hööks Barkarby har en stor passion för hästar och hundar och vill erbjuda dig som kund prisvärda produkter med rätt design, funktion och kvalitet. Med kunskap, engagemang och service gör vi alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd. Vi vill inspirera er till ett aktivt liv med häst eller hund i fokus.

Kentaur är den lyxiga tidningen för alla hästälskare. Med vackra bilder, spännande reportage och intressanta porträtt av hästvärldens profiler.

Rheva - sårskydd som fäster på päls, skyddar från insekter, låter såret andas och står emot väta. 

HKM Hästsport - leverantör av hästsportprodukter med en lång tradition och ett stort kunnande.

Stenhårt - skulpturer i stengodslera

Agria Djurförsäkringar - försäkringar för alla hästar och för alla hästägare.

Vitamin Well - funktionsdrycker berikade med vitaminer och mineraler.

Gilla Häst - stärker hästens roll i samhället.

Tack också till Hufvudsta Gård, Ognio Mur AB och Office Management.

Varmt välkomna till Hufvudsta Ridklubb!

Skribent: Agneta Wahlström

 

Styrelsen informerar!

Ny medlem? Läs mer här!

 

100925_lektion_clinic


Är du intresserad av att börja rida hos oss på Hufvudsta Ridskola ? 

Läs mer här

 

Kolla in våra snygga klubbkläder!

 

 

Säker med häst

Med fokus på hästen
Läs säkerhetsanvisningarna för svensk ridsport

Postadress:
Hufvudsta RK - Ridsport
Hufvudsta Gård
17173 Solna

Kontakt:
Tel: +468831234
E-post: This is a mailto link

Se all info


Logo Kentaur magasin

 

 Banner Hööks grå

 

Logo Agria