Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till helgens dressyrtävlingar 7-8 maj

06 MAJ 2022 09:47
Vi hälsar ryttare, publik, funktionärer och sponsorer hjärtligt välkomna till helgens tävlingar. Första start båda dagar är klockan 8.00. Här hittar ni mer information.
  • Skapad: 06 MAJ 2022 09:47

I helgen arrangerar vi dressyrtävlingar för häst och ponny. Många av våra hemmaekipage får prova vingarna för första gången eller efter en lång tids tävlingsuppehåll på grund av pandemin. Söndagen avslutas med omgång 2 av Ponnyallsvenskan division 3 där Hufvudsta har ett lag.

Vi ber att deltagare noggrant läser igenom Meddelande till ryttare då informationen där kommer att underlätta er dag hos oss.

Startlistor och meddelande till ryttare 7 maj

Startlistor och meddelande till ryttare 8 maj

Information till våra fantastiska funktionärer

Är du en av helgens fantastiska funktionärer får du här lite hålltider och information. Vissa tider finns även utsatta på funktionärslistorna. Observera att tiderna är cirkatider. Sker stora färändringar försöker vi uppdatera här på sidan, men håll gärna koll i startlistorna. Har du frågor när du väl är på plats vänder du dig till tävlingsledarna. Du kan fråga efter dem i teorisalen/sekretariatet.

Funktionärer lördag 7 maj

Ska du vara funktionär på morgonen/förmiddagen vill vi att du är på plats senast klockan 7.30. Detta för att du ska hinna äta frukost samt, vid behov, få information om din funktionärspost. Du som är parkeringsvakt eller i sekretariatet ska vara på plats senast kl 6.45. Frukost serveras i kafeterian från kl 7.15.

Ska du vara funktionär på eftermiddagen vill vi att du är redo att starta ditt pass cirka kl 12.00. Då ska du ha hunnit äta lunch, samt, vid behov, fått information om din funktionärsuppgift.

Parkeringsvakter till eftermiddagen ska ha ätit klart kl 12 så att de kan lösa av dem som stått förmiddagspasset.

Funktionärslista 7 maj

Funktionärer söndag 8 maj

Ska du vara funktionär på förmiddagen vill vi att du är på plats senast klockan 7.30. Detta för att du ska hinna äta frukost samt, vid behov, få information om din funktionärspost. Du som är parkeringsvakt eller i sekretariatet ska vara på plats senast kl 6.45. Frukost serveras i kafeterian från kl 7.15.

Ska du vara funktionär på eftermiddagen vill vi att du är redo att starta ditt pass cirka kl 12.15. Då ska du ha hunnit äta lunch, samt, vid behov, fått information om din funktionärsuppgift.

Parkeringsvakter till eftermiddagen ska ha ätit klart kl 12 så att de kan lösa av dem som stått förmiddagspasset.

Funktionärslista 8 maj

Anmäl närvaro i teorisalen

Anmäl dig i teorisalen/sekretariatet i Servicehuset när du kommer och bocka av dig på funktionärslistan och få matbiljetter. För att våra funktionärer ska orka med att göra ett bra jobb och hålla humöret och säkerheten på topp bjuder klubben på mat. Du som är funktionär på förmiddagen får frukost och lunch. Och du som är funktionär på eftermiddagen får lunch och fika. Allt serveras i stallcafét.

Har du frågor? Kontakta This is a mailto link

Information från våra sponsorer och försäljning på plats

Vårt suveräna stallcafé har öppet hela dagen. Här hittar du olika sorters varm mat, mackor, kalla och varma drycker, godis och glass. Du kan betala kontant eller med Swish.

Forever Living Aloe Vera finns på plats båda dagar med försäljning. De har produkter som passar både två- och fybenta.

Back2Use är den smarta bytiken där du hittar begagnad (och inte sällan helt oanvänd) utrustning för häst och ryttare! Besök butiken på Galonvägen 40B i Bromma.

Agria Hästförsäkringar Oavsett vad du har för häst eller vad du använder den till hittar du försäkringen här. Vi har försäkringar anpassade för ridhästar, travhästar, avelshästar och mycket mer.

Krafft Genom daglig och nära kontakt med hästägare över hela landet har KRAFFT utvecklats till att bli landets idag största leverantör av hästfoder.

Coop Många av Coops medlemmar är engagerande inom ridsporten och nu vill vi ge tillbaka till er! Ridsporten är en av Sveriges största idrotter både för ungdom och vuxna och består till 90% av kvinnor. Detta stämmer väl överens med Coops kundgrupp och vi vill gärna visa vårt stöd och intresse för er. 

Stort tack också till Hufvudsta Gård

Varmt välkomna till Hufvudsta Ridklubb!

Skribent: Agneta Wahlström

 

Hästhuvud

 


 

Ny medlem? Läs mer här!

 


 

100925_lektion_clinic


Är du intresserad av att börja rida hos oss på Hufvudsta Ridskola ? 

Läs mer här

 

Kolla in våra snygga klubbkläder!

 

Säker med häst

Med fokus på hästen
Läs säkerhetsanvisningarna för svensk ridsport

Postadress:
Hufvudsta RK - Ridsport
Hufvudsta Gård
17173 Solna

Kontakt:
Tel: +468831234
E-post: styrelsen@hufvudstar...

Se all info


Logo Kentaur magasin

 

 Banner Hööks grå

 

Logo Agria