Hoppa till sidans innehåll

Hopptävlingar 21-22 maj

19 MAJ 2022 20:41
Vi hälsar ryttare, publik, funktionärer och sponsorer hjärtligt välkomna till helgens tävlingar. Första start båda dagar är klockan 9.00. Här hittar ni mer information.
  • Uppdaterad: 19 MAJ 2022 20:41

I helgen arrangerar vi hopptävlingar för ponny och häst. Båda dagarna startar klockan 9.00.

Vi ber att deltagande ekipage noggrant läser igenom Meddelande till ryttare då det kommer att underlätta er dag hos oss.

Startlistor och meddelande till ryttare 21 maj

Startlistor och meddelande till ryttare 22 maj

Information till våra fantastiska funktionärer

Är du en av helgens fantastiska funktionärer får du här lite hålltider och information. Vissa tider finns även utsatta på funktionärslistorna. Observera att tiderna är cirkatider. Sker stora förändringar försöker vi uppdatera här på sidan. Har du frågor när du väl är på plats vänder du dig till tävlingsledarna. Du kan fråga efter dem i teorisalen/sekretariatet.

Funktionärer lördag 21 maj

Då vi har få starter blir det bara ett förmiddagspass för alla funktionärer. Ni ska vara på plats plats senast klockan 8.30. Detta för att hinna äta frukost samt, vid behov, få information om din funktionärspost, och lära dig banan om du har en sådan funktionärspost. Du som är parkeringsvakt eller i sekretariatet ska vara på plats senast kl 7.45. Frukost kan hämtas i kafeterian från ca kl 8.15. Lunch serveras när tävlingsdagen är slut, ca 13.00.

Länk till funktionärslista.

Funktionärer söndag 22 maj

Ska du vara funktionär på förmiddagen vill vi att du är på plats senast klockan 8.30. Detta för att du ska hinna äta frukost samt, vid behov, få information om din funktionärspost och lära dig banan om du har en sådan funktionärspost. Du som är parkeringsvakt eller i sekretariatet ska vara på plats senast kl 7.45. Frukost kan hämtas i kafeterian från ca kl 8.15.

Ska du vara funktionär på eftermiddagen vill vi att du är redo att starta ditt pass senast kl 12.00. Då ska du ha hunnit äta lunch, samt vid behov, fått information om din funktionärsuppgift, och lära dig banan om du har en sådan funktionärspost.

Parkeringsvakter till eftermiddagen ska ha ätit klart kl 12 så att de kan lösa av dem som stått förmiddagspasset.

Dagen beräknas vara slut ca 14.00.

Länk till funktionärslista.

Anmäl närvaro i teorisalen

Anmäl dig i teorisalen/sekretariatet i Servicehuset när du kommer och bocka av dig på funktionärslistan och hämta matbiljetter. För att våra funktionärer ska orka med att göra ett bra jobb och hålla humöret och säkerheten på topp bjuder klubben på mat. Du som är funktionär på förmiddagen får frukost. Och du som är funktionär på eftermiddagen får lunch.

Har du frågor? Kontakta This is a mailto link

Information från våra sponsorer och försäljning på plats

Vårt suveräna stallcafé har öppet hela dagen. Här hittar du olika sorters varm mat, mackor, kalla och varma drycker, godis och glass. Du kan betala kontant eller med Swish.

Fotograf Kjelle Svensson finns på plats på söndagen och fotar ekipage. Vill du inte bli fotograferad, meddela sekretariatet innan start.

SMP Sweden har försäljning på plats båda dagar. Här hittar du bra produkter till konkurrenskraftiga priser. De utvecklar alla varor tillsammans med aktiva för att hitta den optimala och unika detaljen. Vad sägs om vattenavvisande ridbyxor eller tåliga handskar sydda efter din hand?

Forever Living Aloe Vera finns på plats lördag och söndag om vädret tillåter. De säljer härliga produkter för både människa och djur. 

Krafft - Sveriges största leverantör av hästfoder.

Back2Use är den smarta butiken där du hittar begagnad (och inte sällan helt oanvänd) utrustning för häst och ryttare! Besök butiken på Galonvägen 40B i Bromma.

Tack också till Hufvudsta Gård.

Varmt välkomna till Hufvudsta Ridklubb!

Skribent: Agneta Wahlström
E-post: This is a mailto link

 

Hästhuvud

 


 

Ny medlem? Läs mer här!

 


 

100925_lektion_clinic


Är du intresserad av att börja rida hos oss på Hufvudsta Ridskola ? 

Läs mer här

 

Kolla in våra snygga klubbkläder!

 

Säker med häst

Med fokus på hästen
Läs säkerhetsanvisningarna för svensk ridsport

Postadress:
Hufvudsta RK - Ridsport
Hufvudsta Gård
17173 Solna

Kontakt:
Tel: +468831234
E-post: styrelsen@hufvudstar...

Se all info


Logo Kentaur magasin

 

 Banner Hööks grå

 

Logo Agria