Hoppa till sidans innehåll

Tack för fina dressyrtävlingar

22 MAJ 2019 14:31
Stort tack till deltagande ekipage, publik, funktionärer och sponsorer för tre härliga dagar med dressyrtävlingar. Våra hemmaekipage visade verkligen framfötterna.
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2019 14:31

12, 18 och 19 maj anordnade vi dressyrtävlingar för ponny och häst, både lokal och regional tävling. Det bler tre trevliga dagar med fina reslultat från Hufvudstas ekipage.

Den 12 maj hade vi reginal dressyr för häst, med två medelsvåra klasser. En bra möjlighet att få se lite svårare rörelser på nära håll. Vi hade ett privathästekipage till start och fick se många fina ritter. Den 18 och 19 maj startade flera av Hufvudstas ekipage. De gjorde riktigt fina insatser och flera av dem fick vi se på ärevarven. 

Ponnydagen inleddes med en LC:1 där Trine O och Spöket segrade och Sonia A och Jill kom tvåa. I efterföljande slog samma ekipage till igen. Trine och Spöket tog en ny seger och Sonia och Jill kom trea. Hästdagen inleddes med LB:2 där Marie N och Blomman segrade, tätt följda av Emelie W och Daiquiri och Lovisa S och Hermes kom fyra. Därefter var det LB:3 där Marie L och Crack knep en tredjeplats och Felicia T och Evergreens Enya kom fyra. Dagen avslutades med LA:3 där Sara B och Quitta kom trea. Stort grattis!

Tack till alla sponsorer

Tack till våra sponsorer, Hööks, Back2Use, Kentaur, K9Horse Competition, Gina Tricot, Agria, Stenhårt, Forever Living Aloe Vera, JS HorseMades, Crystal Crown och Ardex som bidragit med superfina hederspriser till placerade ekipage. 

Tack till våra underbara funktionärer

Utan er skulle vi inte kunna anordna så fina tävlingar och vi hoppas att ni tycker det är lika roligt att hjälpa till som vi. Som vanligt lottade vi ut presentkort från vår sponsor Back2Use baland dem som hjälpt till. Vinnare blev Joseph F, Sara B, Richard C och Lisa O.

Vi ses på höstens tävlingar!

Skribent: Agneta Wahlström

 

Fokus för styrelsen just nu:

  • Trygghetsarbete
  • Ridhusgruppen

Har du frågor kan du kontakta oss: This is a mailto link

100925_lektion_clinic

 

 

 

 

 

 

Är du intresserad av att börja
rida hos oss på Hufvudsta Ridskola ?

Läs mer här

 

Kolla in våra snygga klubbkläder!

Säker med häst

Med fokus på hästen
Läs säkerhetsanvisningarna för svensk ridsport

Postadress:
Hufvudsta RK - Ridsport
Hufvudsta Gård
17173 Solna

Kontakt:
Tel: +468831234
E-post: This is a mailto link

Se all info


Logo Kentaur magasin

 

Logo back 2 use

 

 

 

Banner Hööks grå

 


Logo Agria