Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar


Styrelsen för Hufvudsta Ridklubb träffas som regel en gång i månaden. Däremellan träffas arbetsgrupperna och jobbar inom sitt område och rapporterar sedan till övriga i styresen på månadsmötena. Här presenterar vi lite mer ingående vad vi jobbar med just nu. 

Har du några frågor eller funderingar når du oss enklast på This is a mailto link.

Från styrelsemöte den 28 maj

  • Under våren har vi haft stort fokus på trygghetsarbetet i klubben. Vi har genomfört flertalet worksshops med både ungdomar och vuxna. USEK har gjort snygga tavlor av resultaten från dessa möten. De kommer att sättas upp snarast. Vi kommer även att uppdatera hemsidan med de trygghetsregler som ska gälla på klubben så att alla trivs, hjälper varandra och upprätthåller Hufvudstaandan.
  • Vi är många som har längat efter en hållbar utebana. Efter många diskussioner, lång väntan och inställda tävlingar så kommer ridbanan att renoveras under sommaren. Banan skall grävas ur och nytt underlag skall läggas. Detta sker i samband med "cykelprojektet". Solna Stad har en strategi där det skall finnas ett väl anpassat cykelnät. Utanför stallet är det en utmaning då bilar, cyklar, hästar och gående skall samsas om en liten yta. Ridklubben och Ridskolan har hela tiden varit involverade i detta och har också kunnat påverka utformningen. Vi har inte fått igenom allt men många saker.
  • Till hösten kommer vi att starta upp en trädgårdsgrupp. Skulle du tycka det vore trevligt att få påta lite runt stallet kan du fundera över sommaren så är du redo när vi kommer ut med mer information till höstterminen. 
  • Även i år kommer HuRK att vara arrangörsklubb till de nationella tävlingarna på Sweden International Horsehow på Friends den 26-29 november. De kommer att be oss, både stora och små, att hjälpa till med lite olika saker och som tack får vi biljetter till tävlingarna. Vi har haft ett första möte med arrangören och kommer att gå ut med mer information om detta i slutet av september.
  • På grund av covid-19 ställdes alla tävlingar in. Även våra hemmatävlingar som skulle varit den 9-10 och 23-24 maj. Vi hoppas kunna arrangera höstens tävlingar som planerat den 19-20 och 26-27 september. Då på ny utebana! Vi hoppas att du som medlem vill hjälpa till som funktionär och samtidigt heja fram våra duktiga hemmaekipage. Funktionärslistor kommer att sättas upp i Servicehuset i slutet av augusti. 
  • Det är fortsatt tävlingstopp för vuxna till mitten av juni därför kommer vi att skjuta på vårens klubbmästerskap i hoppning till i höst. 
Uppdaterad: 03 JUN 2020 13:26

 

Fokus för styrelsen:

  • Värdegrundsarbete
  • Utebanan
  • Ungdomssektionen

Läs mer här

100925_lektion_clinic

 

 

 

 

 

 

Är du intresserad av att börja
rida hos oss på Hufvudsta Ridskola ?

Läs mer här

 

Kolla in våra snygga klubbkläder!

Säker med häst

Med fokus på hästen
Läs säkerhetsanvisningarna för svensk ridsport

Postadress:
Hufvudsta RK - Ridsport
Hufvudsta Gård
17173 Solna

Kontakt:
Tel: +468831234
E-post: This is a mailto link

Se all info


Logo Kentaur magasin

 

Back2Use

 

Banner Hööks grå

 


Logo Agria