Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap i dressyr


Resultat 2013

Magda och Agneta är årets KlubbmästareKM vinnare dressyr 2013

Den 15 september och 13 oktober avgjordes Klubbmästerskapen i dressyr. Vi fick se många fina ritter och Magda Kristiansson och Agneta Wahlström kan titulera sig Klubbmästare 2013.

KM i dressyr reds i år på utebanan. Ponnyryttarna red LB:2 och hästryttarna red LB:3. TVå program som går på lång bana, vilket kan vara en konst i sig att rida på. 

Andra omgången reds söndagen den 13 oktober och vanns av Julia Hendler på Gladdys med fina 66,66% och Agneta Wahlström Daquiri på 67,87%. 

Totalsegrare på ponny blev Magda Kristiansson som vann första omgången på Gladdys och kom trea andra omgången på Vitsippa. Totalsegrare på häst blev Agenta Wahlström som vann båda omgångarna på Ravell respektive Daquiri. Stort grattis!

Klubbmästarna tar emot vandringspris på Luciashowen den 8 december.

Tack till alla som på ett eller annat sätt hjälpt till under dessa två KM-dagar och tack till alla deltagare för fina ritter. Hoppas vi ses nästa år igen.

KM dressyr 2013

Söndagen den 15 september gick första omgången av KM i dressyr av stapeln. Agneta Wahlström och Ravell tog hem segern på häst och Magda Kristiansson på Gladdys gjorde det samma på ponny. Andra omgången rids den 13 oktober.

Första omgången av klubbmästerskapen klarade sig utan regn och vi kunde glatt använda utebanan och rida långa program.

Ponnyerna red LB:2 och hästarna LB:3. Det är ganska ovanligt att ponny går på lång bana, men det är kul att kunna ge ponnytjejerna den möjligheten. Ponnyerna tyckte också att det var roligt att ha så mycket utrymme på egen hand. Och även några av de stora hästarna tyckte att det var extra roligt, och kanske lite extra läskigt.

Stort tack till Davina som satt som speaker under hela KM. Och stort tack till Johanna som tog sig an att räkna alla protokoll!

Prisutdelningen blev tyvärr lite hastig och lustig då många skulle hem för att anmäla till tävling. Vi tar igen detta till omgång två och slår på en lite större trumma då.

Den andra omgången rids den 13 oktober. Kom gärna ner och heja på alla deltagare!
Klubbmästerskap i dressyr 2013 omg 1


 

Resultat 2012

Louisa och Agneta blev Klubbmästare

Söndagen den 6 januari avgjordes den andra omgången av klubbmästerskapen i dressyr. Som segrare stod Louisa Persson och Agneta Wahlström. På ponny vanns delomgången av Debbie Lewinter och Dragonite som fick 62,41 procent. Delomgången på häst vanns av Agneta Wahlström på Bernard som red ihop 68, 62 procent. Stort grattis! Klubbmästarna uppmärksammas även på Luciashowen, då de mottar ett vandringspris.
Resultat KM-dressyr 2012

Fina ritter på KM-dressyr

Km dressyr 2012, omgång 1

Söndagen den 4 november reds första omgången av två i Klubbmästerskapen i dressyr. Vi fick se många fina ritter på både ponny och häst. Ponnyklassen vanns av Louisa Persson på Petite och på häst stod Agneta Wahlström på Tolina överst på pallen. Omgång två rids den 6 januari.

Resultat KM-dressyr omg1

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:01 Skribent: Mia Törnberg

 

Fokus för styrelsen just nu:

  • Trygghetsarbete
  • Ridhusgruppen

Kontakta oss om du har frågor: This is a mailto link

100925_lektion_clinic

 

 

 

 

 

 

Är du intresserad av att börja
rida hos oss på Hufvudsta Ridskola ?

Läs mer här

 

Kolla in våra snygga klubbkläder!

Säker med häst

Med fokus på hästen
Läs säkerhetsanvisningarna för svensk ridsport

Postadress:
Hufvudsta RK - Ridsport
Hufvudsta Gård
17173 Solna

Kontakt:
Tel: +468831234
E-post: This is a mailto link

Se all info


Logo Kentaur magasin

 

Logo back 2 use

 

 

 

Banner Hööks grå

 


Logo Agria