Hoppa till sidans innehåll

Hunneberg Sport o MK - Cykel

 Viktig information om medlemsavgifter och hemsida!

Nu har vi i Hunneberg Sport och Motion anslutit vår förening till Svenska Lag. Detta för att få ett bra verktyg för kommunikation, medlemsregister och fakturering etc.

I dagarna skickar vi ut våra första medlemsfakturor. Eftersom det är ett helt nytt system för oss så kan det komma att bli vissa barnsjukdomar. 
Vi löser givetvis eventuella problem allt eftersom och känner du att du behöver kontakta oss så gör det via vår mail, This is a mailto link

Alla som varit medlemmar under 2019 kommer att få en faktura för medlemsavgiften 2020. Vill ni avsluta ert medlemsskap så är det bara att kontakta oss via mail så löser vi det. 

Vi uppmanar alla att ladda ner Svenska Lag-appen som finns där appar finns. Vi kommer snart att sända ut inloggningsuppgifter till alla som finns i vårt system. En av fördelarna med vår nya plattform är att ni får ett digitalt medlemskort i appen som aktiveras när medlemsavgiften är betald och registrerad. Medlemskortet kommer att behövas för att kunna använda rabatten vi har med vår samarbetspartner Team Sportia. 

Är det någon som vill registrera sig som ny medlem hos oss är ni varmt välkomna. Vår nya sida är under uppbyggnad men är till stora delar aktiv och där anmäler man sig numera som medlem:

https://www.svenskalag.se/hunnebergsport

När ni har fått era inloggningsuppgifter så är det viktigt att ni uppdaterar era personliga uppgifter så som mailadresser, mobilnummer och så vidare. 

När allt är klart med vår implementering kommer det att bli kanon för oss alla och vi får ännu mer tid att utöva våra härliga idrotter tillsammans! 

Tack på förhand önskar administratörerna i Hunneberg Sport och Motionsklubb

 

INSTAGRAM

Postadress:
Hunneberg Sport o MK - Cykel
Åker 503
46890 Vänersnäs

Kontakt:
Tel: 0736234200
E-post: This is a mailto link