Hoppa till sidans innehåll

Hunneberg Sport o MK - Cykel

Idrotts- och friluftsvänner!

MTB-säsongen är ifull gång med "tisdagscykling" tisdagar och nya "kul på hjul" onsdagar, lördags-MTB på lördagar! Vi kör även trail på söndagar och fredagsfys på fredagar. Och på måndagar har vi samarbete med Vargöns trailrun som springer intervaller! Alla våra aktiviteter läggs upp som evenemang på Facebook. Välkommen!

 2019

Under 2019 kommer vi att erbjuda ännu mera sport och motion i skogen på och runt bergen Hunneberg och Halleberg. Vi breddar oss så att just du ska kunna hitta din favorit. Vad sägs om mountainbike (planerad uppstart tisdags-MTB 26 mars), utomhus cirkelträning, trailrun för nybörjare, trailrun lite längre, barmarksträning längdåkning (skidgång i backe) muontainbike downhill, hinderbana (OCR), och kanske även rullskidor. All rörelse räknas och alla kan vara med!

Vi har även flera roliga och utmanande evenemang på gång: Hunnebergs hårdaste, Hunnebergs brantaste, Hunnebergs längsta och kanske Hunnebergs vackraste. Spännande - eller hur!

Och som om inte det vore nog så har vi ett samarbete med Team Sportia Trollhättan som ger fina medlemsrabatter på utvalt sortiment. 

Vill du vara med och ta del av allt detta tillsammans med oss glada, så klicka bara in på vår hemsida och bli medlem för 2019 och glöm inte att samtidigt skicka ett mejl till This is a mailto link. Välkommen till Hunneberg Sport och Motionsklubb och
Välkommen ut i skogen!

 

 

 

 

 

INSTAGRAM

Postadress:
Hunneberg Sport o MK - Cykel
Åker 503
46890 Vänersnäs

Kontakt:
Tel: 0736234200
E-post: This is a mailto link

Se all info