Hoppa till sidans innehåll

Husums IF Brottnings styrelse informerar

25 SEP 2019 18:38
Styrelsen informerar
  • Skapad: 25 SEP 2019 18:38

Klubben befinner sig i en prekär ekonomisk situation. Detta har ett flertal anledningar dock utan konstaterade oegentligheter utan snarare en allt för hög ambitionsnivå i kombination med ett sinande tillskott av ekonomiskt bistånd.

Styrelsen upplever ett starkt stöd från Örnsköldsviks kommun i denna svåra stund och vi håller god kontakt med Kultur & Fritidsförvaltningen.

Styrelsen har för avsikt att i närtid utlysa ett extrainsatt styrelsemöte för att tillgodose en handlingskraftig styrelse och ett brett engagemang bland våra medlemmar.

Brottningsverksamheten och speciellt träningen kommer fortsätta i vanlig omfattning medans klubben tvingats till översyn av innevarande säsongs tävlingsprogram.

Husum IF Brottning är en stolt brottarklubb med stora framgångar på nationell likväl internationell nivå och har inga aktuella avsikter att avveckla verksamheten. Utan ser snarare denna situation som möjligheten för en nystart för att komma tillbaka starkare än tidigare.

Brottare, stora som små, är tuffingar som många gånger utstår de hårdaste av träningar. Därför ger heller inte klubben och styrelsen upp så lätt utan ser att vi tillsammans med våra medlemmar, befintliga och förhoppningsvis nya sponsorer kommer ta oss vidare mot nya svettiga pass, fina minnen och framgångar.

/ Styrelsen, Husum IF Brottning

Skribent: Krister Östman

Postadress:
Husums IF BK - Brottning
Husums if Brottning, Skede 275
89196 Arnäsvall

Besöksadress:
Sporthallen, Bruksvägen 169
89632 Husum

Kontakt:
Tel: +46707406966
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Diamantsponsor

Diamantsponsor Brath

Silversponsor

bronssponsor

Silver sponsor

 

 

 

Bronssponsorer

Afry

Länsförsäkringar Västernorrland

Bronssponsor

Metsä

Skanska

 

Norra Skogsägarna

Bronssponsor

 

Bronssponsor

 

 

Bronssponsor

Bronssponsor

Bronssponsor

eitech

lolab