Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Brinner du för att coacha, stödja och utveckla verksamheter genom digitala lösningar? Då ska du söka till Korpens tjänst.
 
Att jämföra priser på försäkringar kan ni som förening tjäna många tusenlappar per år på.
 
Vem tar ansvaret för ett alltmer orörligt Sverige? Det är en fråga vi har ställt den senaste tiden för att väcka liv i debatten om varför fler och fler unga hamnar utanför idrotten och föreningslivet.
 
Visst finns det korpföreningar som förtjänar att vinna Årets Idrottsförening under Eldsjälsgalan i mars 2019? Dags att nominera.
 
En het, lång och skön sommar är över. Vi är på banan igen och står i startgroparna för att genomföra alla spännande beslut som fattades på förbundsmötet i maj och som gör oss ännu starkare, grönare och skönare.
 
Det kan tyckas självklart när man läser det, men i vardagsstressen är det många gånger lätt att glömma bort de där små sakerna som skapar trivsel och energi. Här är fem tips som boostar kollegorna.
 
Söker du träningsinspiration inför höstterminsstarten? Då är det hög tid att anmäla dig till ett konvent.
 
Du har väl inte missat att höstens roligaste motionsutmaning börjar närma sig! I år kör vi med nya inspiratörer i form av Charlotte Kalla och Anders Hansen men även Danijela Rundqvist som var med i förra årets tävling.
 
Semestern närmar sig och vi väntar och längtar efter högtrycksryggarnas återkomst. Nu är det dags för både styrelse och kansli att logga ut och gå ner i en skön semesterkänsla.
 

PRIDE 2018

(2018-06-20 11:18)
Pridefestivalen, Nordens största festival för homosexuella, bisexuella och transpersoner, börjar dra igång runt om i landet. Precis som tidigare år vill Korpen ta ställning i frågan för människors lika värde.
 
Snart är det midsommar vilket betyder att semestern närmar sig för många. Förbundsstyrelsen vill passa på att tacka för allt engagemang ute i korpsverige.
 
Generalsekreterare Eva Bjernudd sammanfattar Korpens Mötesplats för 2018 som gick av stapeln helgen 25-27 maj. En fantastisk helg med mycket nätverkande och som avslutades med Korpens Förbundsmöte.
 
Mötesplatsen och förbundsmötet 2018 närmar sig med stormsteg och allt som ska hända på Aronsborg i Bålsta börjar ta form.
 

Nya Korpen Örebro

(2018-04-19 10:05)
Den 12 april var en stor dag för Örebro. Då bildades nämligen Nya Korpen Örebro! Det är verkligen roligt att se att så många unga engagerar sig och tar plats i styrelserummet. Se här hur enkelt det är att bilda en ny förening...
 
Den 11-12 april hade förbundsstyrelsen sitt sista styrelsemöte inför förbundsmötet den 27 maj.
 

Postadress:
IF Aerostep Company - Korpen
Skolgatan 5
81330 Hofors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: aerostepcompany@gmail.com

Se all info