Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Med anledning av coronapandemin har många cuper, tävlingar och evenemang fått ställas in. Fotbollsturneringen ICA Öland Cup är inget undantag – och det slår hårt mot arrangören Färjestaden GoIF.
 
I slutet av juli skulle Vimmerby IF ha arrangerat Bullerby Cup, med tusentals fotbollsspelande killar och tjejer från hela landet. I år är cupen inställd, vilket leder till ett stort ekonomiskt bakslag för arrangören.
 
RF-SISU har kanslistängt v. 28-31 men redan nu passar vi på att önska alla idrottsvänner en Glad sommar!
 
Distriktsidrottsmötet – årsmötet – är RF-SISU Smålands högsta beslutande organ. Mötet hålls vartannat år och består av de ombud som specialidrottsdistriktsförbund (SDF) i Småland utser.
 
Kommande vecka arrangerar Älmhult Beasts Basketball Club sommarlovsbasket för barn och ungdomar. – Det blir något helt nytt för oss, säger ordföranden Mia Thunqvist.
 
Den 15 juni började stödet betalas ut till idrottsföreningar som drabbats ekonomiskt av coronakrisen. 313 föreningar i Småland delar på nära 13 miljoner kronor.
 
 
 
 
Vår verksamhet som riktar sig till seniorer har på grund av Corona-pandemin tagit en paus. Vi vill med detta nyhetsinlägg tipsa om en rad övningar som seniorer kan inspireras av för att få daglig rörelse.
 
 
Under en vecka ska Mullsjö SOK arrangera sommarlovsaktiviteter för barn mellan 7-10 år. Julia Westh och Julia Nalbin, födda 2004, kommer att vara ledare och båda är förväntansfulla inför uppdraget.
 
Har du hört talas om sporten pickleball? RF-SISU Småland gjorde ett nedslag hos Korpen Jönköping som arrangerar spontanidrott.
 
 
Klubbhjärta. Eldsjälar. Betydelsefull historik. Ungdomlig entusiasm. Framtidstro. Det här är berättelsen om motocrossklubben MK Tranan, som vill vara så mycket mer än en ”trädgårdsförening”.
 
12

 

   IF ARIEL Instagram  IF ARIEL Facebook

  


Träningstider


 

Vi som sponsrar IF Ariel

 

 

J.NILSSON´S MÅLERI

 

 

INTERSPORT

 SALMING

 

NIKE

 OKG

 

  

 

  

 

  

 

Scania

 

 

Lundblads

  

 

 

 

 

 

A.M.O

Lindhags 

 

Fårbo VVS  

 

 

 

 

Magnussons däckservice 

 

Midroc Electro

 

 

 

 

 

 

ERIKSSONS TAXI

 

 

 

 

 

KRISTDALA RÖR OCH JÄRNAFFÄR

 

BYGGFIRMAN GUSTAFSSON/HJELM HB

 

 

Postadress:
IF Ariel - Innebandy
Jörgen Karlsson, Laggartorp
57091 Kristdala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@ifariel.net

Se all info

 

 

 

 

 

Kristdala marknad