Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Från den 1 juli tas råden som särskilt riktats till idrotten bort. Det föreningarna fortsatt behöver ha koll på är Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt pandemilagens begränsningar.
 
Under ett år av pandemi har mycket verksamhet i och kring idrottsföreningar flyttat in på internet. För basketklubben Växjö Ravens är det inget undantag.
 
Tranås Badmintonklubb har skapat nya träningsaktiviteter för nya målgrupper inom padel vilket har gett hela klubben ett uppsving.
 
Idag får 230 föreningar i Småland besked om kompensationsstöd. Totalt får föreningarna dela på 11,3 miljoner kronor.
 

Trevlig sommar!

(2021-06-24 14:20)
Ordförande Roger Ödebrink och distriktsidrottschef Rickard Strandberg - och alla medarbetare på RF-SISU Småland - önskar trevlig sommar!
 
Hur har Smålands idrottsledare upplevt pandemin? Linnéuniversitetet genomför ett forskningsprojekt med syfte att ta reda på vilka behov som föreligger för att få igång en bred och slagkraftig idrottsverksamhet igen.
 
Fredagen den 24 september 2021 arrangerar Riksidrottsförbundet Idrottens dag i skolor över hela Sverige. Det är en del av European School Sports Day, som genomförs tillsammans med skolbarn över hela Europa. Vi vill att många skolor i Småland delta...
 
Glädjande nog ser vi ett stort intresse bland idrottsföreningar i Småland att skapa verksamhet för personer som är över 55 år. Vi har beviljat ett stimulansstöd på 5000 kr till 38 idrottsföreningar i Småland.
 
Idrottsforum är den goda dialogen om den lokala idrotten. I slutet av maj möttes föreningar, Oskarshamns kommun och RF-SISU Småland för att samtala om hur idrotten mår.
 
Många barn och ungdomar tvingas välja idrott alldeles för tidigt. Därför bedriver vi tillsammans med sex SDF satsningen Samsyn Småland som går ut på att skapa förutsättningar för att barn och ungdomar ska kunna hålla på med flera idrotter samtidig...
 
Under den gångna helgens Riksidrottsmöte fattades flera framtidsbeslut för den svenska idrottsrörelsen. Nya medlemsförbund välkomnades, en ny styrelse valdes och specialidrottsförbunden får ett stärkt stöd. Bland annat.
 
Vid de senaste dagarnas Riksidrottsmöte valdes Marie Hedberg från Växjö till ledamot i Riksidrottsstyrelsen och Förbundsstyrelsen. Marie är även ledamot RF-SISU Smålands styrelse och i Svenska Tennisförbundet. Grattis Marie!
 
Från 1 juni blir det lättnader för idrotten, meddelar regeringen och Folkhälsomyndigheten. Det gäller bland annat tävling, match och läger för barn, publiktak på upp till 500 personer utomhus och 150 utövare vid tävlingar i skog, på vatten och väg.
 
Riksidrottsförbundets förtjänsttecken är den högsta utmärkelse som delas ut inom svensk idrott. I år får 18 idrottsledare från Småland motta denna fina utmärkelse. Stort grattis!
 

Kommunbesök i Hultsfred

(2021-05-26 10:45)
Årligen möter RF-SISU Småland förtroendevalda och tjänstepersoner i många av Smålands kommuner. Nyligen mötte vi Hultsfreds kommun för goda diskussioner om den lokala idrotten.
 
12

 

   IF ARIEL Instagram  IF ARIEL Facebook

  


Träningstider


 

Vi som sponsrar IF Ariel

 

 

J.NILSSON´S MÅLERI

 

 

INTERSPORT

 SALMING

 

NIKE

 OKG

 

  

 

  

 

  

 

Scania

 

 

Lundblads

  

 

 

 

 

 

A.M.O

Lindhags 

 

Fårbo VVS  

 

 

 

 

Magnussons däckservice 

 

Midroc Electro

 

 

 

 

 

 

ERIKSSONS TAXI

 

 

 

 

 

KRISTDALA RÖR OCH JÄRNAFFÄR

 

BYGGFIRMAN GUSTAFSSON/HJELM HB

 

 

Postadress:
IF Ariel - Innebandy
Jörgen Karlsson, Laggartorp
57091 Kristdala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@ifariel.net

Se all info

 

 

 

 

 

Kristdala marknad