Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till månadsträff i oktober

02 OKT 2017 08:17
  • Skapad: 02 OKT 2017 08:17

Inbjudan till Oktoberträff

Tisdagen den 10/10 2017 kl. 18.30

Idrottens Hus Cafeteria

Mellersta Stenbocksgatan 10

 

på programmet denna kväll:

Boris Kulas - från knekt till kung
En av personerna bakom projektet Team 423, kommer till oss i Helsingborg för att berätta om vägen till "klassikern under ett dygn". Resan dit, träningsupplägg, samt idéer framåt - om hur de tänker utveckla projektet. Team 423 är en utmaning och ett äventyr för dig som gjort allt. 3 km simning, 90 km rullskidor, 300 km cykling och 30 km löpning.
I ett Team - på 24 timmar!

Kom, lyssna och bli inspirerad!

 

Förutom ovanstående gäst har vi också vår vanliga månadsträff med senaste informationen och möjlighet till utprovning av kläderna för säsongen. Sista provningsdag för kläder kommer att vara på månadsträffen i november så att leverans garanteras innan träningslägret i Bruksvallarna.

 

 

Anmälan obligatorisk på e-mail This is a mailto link. Helst direkt men absolut senast söndag den 8 oktober! Glöm inte berätta om du har önskemål om specialkost!

Anmälan efter sista dag = Ingen mat!

Kom ihåg att betala din medlemsavgift före den 31 oktober. Har du inte skickat in uppdaterade medlemsuppgifter så var vänlig och gör det till This is a mailto link

Ps. Du kollar väl på vår hemsida www.idrottonline.se/helsingborg/ifkhelsingborg-skidor då och då? Missa inte heller vår facebook-grupp! Ds.

Skribent: Mattias Wrangtorp
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer:

teamportiargb

på Väla köpcentrum

Postadress:
IFK Helsingborg - Skidor
c/o Bengt Ekdahl, Putsaregatan 11
26777 Ekeby

Kontakt:
Tel: 042137295
E-post: This is a mailto link

Se all info