Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder

15 OKT 2018 09:51
  • Skapad: 15 OKT 2018 09:51

I år kör vi två beställningsomgångar för våra fina klubbkläder och dessutom med en fantastisk rabatt på 15%! Vi har en tidig deadline för er som absolut vill ha kläderna levererade innan jul och en andra som garanterar kläder innan träningslägret i Bruksvallarna. Leverantören är densamma som de senaste åren och i vanlig ordning har vi i klubben mössa, pannband och buff på lager så dessa beställs inte utan det ni ska beställa är övriga kläder. Notera också att det i sortimentet finns tights och t-shirt som är alldeles utmärkta till rullskidorna när det är lite varmare.

Shoppen är nu öppen för första beställning och den är öppen tom den 22/10 kl 23:59!

Observera att det är snabba beslut om ni vill ha leverans innan jul och att det inte går att invänta månadsmötet för beställning. Det finns storleksguide i shoppen men vill ni prova kläderna så går det att göra hos Petter på Original Teamware. De har kontor i gamla Tretorn-huset i Helsingborg och är där säkrast mellan kl 9-16 på vardagar. Dock ber de er att överenskomma om tid på mail på This is a mailto link så att de verkligen är på plats.

Kläderna som beställs i denna första omgång levereras innan jul till Team Sportia Väla.

För att beställa kläder gå till http://www.original.se och klicka dig vidare till teamshop och logga in med användarnamnet: ifkhelsingborg

Vill ni hellre vänta med att beställa så kommer kollektionen att finnas på plats under månadsmötet den 23/10. Väntar ni tills dess får ni alltså inte leverans förrän i januari men det ska komma innan avresa till Bruksvallarna. Sista datum för denna omgång beställningar är den 5/11 kl 23:59.

Nedan finns bild på kollektionen så att ni ser designen. Fråga om det är något!

Skribent: Mattias Wrangtorp
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer:

teamportiargb

på Väla köpcentrum

Postadress:
IFK Helsingborg - Skidor
c/o Bengt Ekdahl, Putsaregatan 11
26777 Ekeby

Kontakt:
Tel: 042-137295
E-post: This is a mailto link

Se all info