Hoppa till sidans innehåll

IFK Hjo:s fotbollsskola 2019


Nedan kan du läsa mer om hur fotbollsskolan är upplagd, vad det kostar och vad du som förälder kan tänka på.

IFK Hjo:s fotbollsskola är en kurs i att spela fotboll. Vi vill skapa nyfikenhet för sporten och ge grundläggande nybörjarträning för barn som är för unga att spela i årslag. Barnen spelar i fotbollsskolan tills det året de fyllt 8 år. 

Fotbollsskolan 2019 kör igång lördagen den 11 maj. Det är inskrivning mellan 9-10 och fotbollsträning mellan 10-11.

Målgrupp är barn födda 2011, 2012 och 2013. Vi behöver fler som hjälper till att träna våra yngsta spelare (eller ha någon annan funktion i fotbollsskolan). Skicka gärna ett mejl till vår ungdomssektion på This is a mailto link om du ställer upp för ungdomsfotbollen. Eller bara kom fram och prata med oss ledare när vi kör igång. Vi behöver vara fler som hjälps åt för att barnen ska få en bra verksamhet!

  • Vi startar den 11/5 på våren och den 17/8 på hösten. Totalt 11 tillfällen (6 gånger på våren och fem gånger på hösten).
  • Träningarna hålls under lördagar mellan 10.00 - 11.00. Deltagarna bör vara på plats 10 minuter innan träningen börjar. 
  • Fotbollsskolan avslutas med Fotbollens dag.
  • Kostnad 550 kronor (inklusive kursavgift, fotboll, vattenflaska och fotbollströja) som du betalar första gången. Vi ser gärna att du betalar med Swish för att undvika kontanthanteringen. 
    Om du väljer att ta ur ditt barn ur fotbollsskolan kan vi tyvärr inte betala tillbaka del av avgiften. Däremot går det bra att prova första gången och betala in avgiften under kommande vecka. Länk
  • När barnen kommer till träningen ska de ha med sig den fotboll som de fått vid inskrivningen, en vattenflaska och benskydd. Fotbollsskor är inget måste, utan det går lika bra med vanliga gymnastikskor.

Efter träningarna behöver vi föräldrarnas hjälp att ställa undan fotbollsmålen. Ta gärna del av vår värdegrund Blå tråden.

 

Om du har några frågor kring fotbollsskolan kan du vända dig till ledarna i P10 som nu varit med ett par år i Fotbollsskolan.

Glöm inte att vi behöver fler föräldrar som engagerar sig i årets fotbollsskola för att vi ska kunna hålla igång en bra verksamhet för barnen. Det är inget krav att man har tidigare erfarenhet av att träna fotboll. Det finns många olika saker vi kan hjälpas åt med!

Uppdaterad: 26 APR 2018 17:34logo_hjo_energi01

Ica logga

 
Hjo Bygg & Anläggning logo


 

Hjo_Bowling


bergbom


wennergrens

          Hemochhobby

   

 
 

 

hjärtstartare2

Logo_SISU_2013_RGB

 

 

Postadress:
IFK Hjo - Fotboll
Box 23
54421 Hjo

Besöksadress:
Idrottsgatan, Bruksgatan 4
54430 Hjo

Kontakt:
Tel: 050310736
Fax: 050310736
E-post: [saknas] Information

Se all info