Hoppa till sidans innehåll

Info om tävlingsanmälan


För att anmäla dig eller ditt barn till en tävling, maila tävlingsansvarig på e-post This is a mailto link 

Anmäl senast 3 dagar innan anmälningstiden går ut - dvs är sista anmälningsdag den 10 dec skall anmälan vara gjord senast den 7 dec till ovanstående mailadress.

Tävlingens namn ska skrivas i ämnesraden. Endast en tävlingsanmälan per mail, vid anmälan till flera tävlingar skicka ett mail per tävling (anmälan av flera personer till samma tävling i samma mail går bra). Anmälan skall (i följande ordning) innehålla: namn, födelseår, tävlingsklass, gren/grenar och ev personbästa om sådant efterfrågas i tävlingsinbjudan.

De allra flesta tävlingar samt hänvisningar till arrangörernas hemsidor hittar du i tävlingskalendern här på hemsidans förstasida. Vid tävlingar inom vår förenings närområde skickas ofta inbjudan ut även via Fb-grupperna.

Klubben betalar dina startavgifter för arenatävlingar om du har betalt medlems- och tävlingsavgift. Klubben står för startavgiften i 3 grenar om det är en endagars tävling och för 4 grenar om det är en två- eller flerdagarstävling. Undantag är Värmlandsserien där klubben står för alla 4 grenar. Vill man tävla i fler grenar står man för avgiften för de extra grenarna själv, inbetalningsuppgifter skickas ut via mail.

Om den aktive ej kommer till tävling/start som man anmält sig till så ska anmälningsavgiften betalas tillbaka på pg 26 48 22-8. Undantag är sjukdom/skada, akut familjeangelägenhet eller tidsprogram i en tävling som omöjliggör start.

Vid deltagande i tävlingar bör du ha föreningens klubbdräkt.  På större tävlingar får man inte tävla utan klubbdräkt. På mindre tävlingar är det ok att tävla i föreningens medlems t-shirt.

Väl mött på tävlingsarenor runt om i Sverige!

Uppdaterad: 17 JAN 2019 22:38 Skribent: Maria Bohlin
Epost: Adressen Gömd

grasroten_154x216

  

 sponsorhuset

  

 

 

             

 

 

                           

Postadress:
IFK Kristinehamn - Friidrott
Friidrottssektionen, (Maria Andersson), Box 71
68122 Kristinehamn

Besöksadress:
Kristinehamns Arena / Sannavallen
68122 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0703371918
E-post: This is a mailto link

Se all info