Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsserien 2019


IFK Kristinehamn Friidrott bjuder in till finalen i Värmlandsserien! 

Tyvärr har IK Viking tvingats ta det tråkiga och svåra beslutet ställa in sin deltävling. Våra friidrottande ungdomar i Värmland bjuds därför med kort varsel in till en fjärde deltävling och avslutning med prisutdelning i Kristinehamn. Anmäl er senast 2 september!! För info om grenprogram mm, se inbjudan

Värmlandsserien är en tävlingsserie under trivsamma former runtom i det Värmländska friidrottsdistriktet där deltagarna samlar poäng till sin klubb. Vid den avslutande deltävlingen koras vinnande klubb. Dessutom får alla som deltagit i 3 deltävlingar (av totalt 4) ett deltagarpris.

Förutom att poängen i år enbart går till den tävlandes klubb är en annan nyhet att 7-åringarna kommer ha en egen tävlingsklass. På vissa deltävlingar kommer 7-åringarna och 8-åringarna tävla tillsammans, med poängräkningen kommer ske var för sig. 

De fyra deltävlingarna ges i Karlskoga, Säffle, Kristinehamn och Hagfors. Aktuella tävlingsdatum och länkar till anordnande klubbar finns på Värmlands Fridrottsförbunds hemsida.

Kika gärna på bilder från tävlingen på vår fina arena Sannavallen!

Uppdaterad: 26 AUG 2019 13:02 Skribent: Maria Bohlin

grasroten_154x216

  

 sponsorhuset

  

 

 

             

 

 

                           

Postadress:
IFK Kristinehamn - Friidrott
Friidrottssektionen, (Maria Andersson), Box 71
68122 Kristinehamn

Besöksadress:
Kristinehamns Arena / Sannavallen
68122 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0703371918
E-post: This is a mailto link

Se all info