Hoppa till sidans innehåll

Veckans bana 2022


Veckans bana är två orienteringsbanor med uthängda kontroller (miniskärmar) som byts ut varje måndag kl 18.00. Banorna kan ritas av från mallkartor som sitter på OK Roxens (IFK Linköpings) anslagstavla vid Vidingsjö motionscentrum och på LOK-gårdens anslagstavla.

Vi har även kartor i form av PDF-filer tillgängliga på OK Roxens hemsida www.okroxen.se så att den som har tillgång till en lämplig färgskrivare kan skriva ut kartan. Längden på banorna är cirka 7 km och cirka 4 km. Veckans bana finns under vår och höst.

På våren 2022 är det OK Roxen som arrangerar med start vecka 15 och sista veckan blir vecka 28. Korta banan för år 2022 skrivs ut i skala 1:7500 och den långa i skala 1:10.000. Kontrollskärmarna är försedda med reflexer för de som vill träna nattorientering. Även i år är två Veckans Bana i Malmslätt (Hellgrenshagen). Förutom Vidingsjö startar vi vissa veckor från Ekäng. Ekäng är 1,5 km söder om Motionscentret och kan nås med cykel eller bil. De riktigt löpstarka kan ju också springa dit.

På hösten är det Linköpings OK som lägger banorna.
Se LOK:s hemsida för mer information.

IFK ansvarar för veckans bana vecka 15-28.
Se OK Roxens hemsida för mer information.

Uppdaterad: 02 APR 2021 10:41 Skribent: Bo Jernberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
IFK Linköpings OS - Orientering
Vidingsjö motionscentrum 2
58953 Linköping

Besöksadress:
Vidingsjö motionscentrum 2
58953 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info