Hoppa till sidans innehåll

Skullebomedeln

12 MAJ 2019 09:46
Lördagen den 13 april arrangerade vi en medeldistanstävling i Skullebo några mil söder om Linköping.
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2019 09:46

Arenan

Lördagen den 13 april arrangerade vi en medeldistanstävling i Skullebo. Arena på ett litet gärde omringat av skog och hus var väldigt mysigt, vilket även många löpare tyckte. Vi fick även positiva kommentarer om banor i fin skog. För några ungdomsbanor vållade en släpstig och en svår stigkorsning lite bekymmer. Vi hade liverapportering för allaklasser och i klasserna H/D16 och H/D21 även två online-kontroller.

Tävlingsledaren JennyBanläggaren Mattias

 

Tävlingsledare Jenny Sandh           Banläggare Mattias Frisberg

 

Speaker Tilda

Speaker Tilda Marmelid

Upploppet

För att kunna arrangera en bra tävling krävs många arbetstimmar, materiel och kunskap. Daglediga pensionärer har gjort ett stort jobb genom uppbyggnaden av arenan. Lars Larsson som var arenachef har många värdefulla kontakter med personer i olika företag som kunnat sponsra med materiel som grus och stakkäppar, samt utlåning av bod till sekretariatet och transportbuss. Vi har också lånat materiel av LOK och OKS samt fått hjälp av Janne Pettersson i OKS med utkörning av saker till tävlingsplatsen.

Magnus Wretman som ansvarade för toaletterna ordnade också ekonomisk sponsring av Tekniska Verken mot att vi hade en beachflagga med deras logga på arenan samt loggan tryckt i PM:et.

Duschen

Markan

Inger Ekman ansvarade för den välfyllda markan där vi även i år hade hamburgerförsäljning.

 

I skogen där miniknatet höll till upptäcktes några mystiska träd med ögon och barnen uppmanades också att genomföra några olika uppdrag som att hoppa jämfota, ta sig igenom en labyrint, kasta kottar i en korg och räkna gosedjur. Som belöning för väl genomfört lopp fick de sedan såpbubblor.

Miniknatkontroll

Kottar

Såpbubblor

Skribent: Malin Marmelid
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Linköpings OS - Orientering
Box 11041
58011 Linköping

Besöksadress:
Vidingsjö motionscentrum
58953 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info