Hoppa till sidans innehåll

Lagbilder


Everyone knows that a picture is worth a thousand words!

 

Ett välkänt ordspråk som på svenska säger "en bild säger mer än tusen ord".

Detta uttryck "A picture is worth a thousand words" härstammar från en tidning där tidningsredaktören Tess Flanders citerar en artikel och året var 1911. Ett slitet ordspråk som använts i många sammanhang, men visst är det nog så att en bild kan uttrycka mer än bara en text.

Därför försöker vi samla in så många bilder på lag och händelser genom åren på denna sida. Har du gamla som nya bilder som har med fotbollen inom IFK att göra är vi tacksamma om du vill dela med dig. Visst är det så att en bild kan uttrycka mycket.

Tanken med denna avdelning är att samla bilder från fotbollen och kring den under åren. Säker att det finns någon som har några bilder liggande i sina gömmor där hemma som vill delamed sig så tar vi gärna emot dem. Bilderna i detta album är inte ordnat i någon ordning utan är inlagda efter det att dom kommit in. Det saknas namn på spelarna i lagen på många kort så om du känner igen laget och namnen på spelarna så går det att lägga in dessa i ett kommentarsfält som finns ovanför bilden.

 

Damlag   Herrlag   Ungdomslag   Blandat

 

OBS!Glöm inte att stänga popup fönster när du tittat klart! 

Uppdaterad: 16 OKT 2018 19:50 Skribent: Håkan Tängerfors
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Mora FK - Fotboll
Vasaloppets Hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 025039215
Fax: 025039250
E-post: This is a mailto link