Hoppa till sidans innehåll

Om IFK Mora


Året runt

IFK Mora är en av Sveriges mest kända idrottsklubbar. En förening med traditioner och ett rykte om sig att fostra ambitiösa och framgångsrika idrottsmän och kvinnor. Utmärkta ambassadörer för sina respektive sporter och samtidigt även för orten Mora

Verksamheten bedrivs i sex olika klubbar med IFK Mora Alliansen som huvudstyrelse. I den här foldern vill vi berätta om vad klubben gör och kanske få dig intresserad av att börja idrotta med oss eller börja verka som instruktör/ledare.

I vår klubb finns det plats för alla. Barn, ungdomar och vuxna deltar efter sina egna förutsättningar och villkor. Du väljer själv vilken nivå som passar dig bäst och för alla finns det duktiga ledare, som tar hand om dig och utvecklar talanger och intressen.

Välkommen till oss. Året runt!

 

 

IFK - trädet har många förgreningar.

 ifktrad

 

Vilken gren passar dig? När man är ung är det säkert svårt att välja. Varför inte prova flera sporter. IFK Mora-trädet innehåller sex olika idrotter men även inom dessa finns förgreningar. Gemensamt för alla är dock ett hundraprocentigt engagemang från kunniga ledare och instruktörer vad gäller såväl teknik- och konditionsträning som den sociala biten med kamratskap och eget ansvar.

 

IFK mora Idrottsallians

hus

IFK Mora bildades redan 1902 med flera sektioner och många olika idrotter på programmet. 1992 bestämdes att sex olika idrotter skulle samlas under huvudorganisationen IFK Mora Idrottsallians. Under åren som gått har klubben fostrat många duktiga och framgångsrika idrottsutövare och ledare, med "Mora-Nisse" Karlsson, som den kanske allra mest kände. Alliansen, med de sex olika klubbarna, har sina kontor i Vasaloppets Hus strax bredvid Vasaloppsmålet i Mora. Har du frågor om vårt arbete, är du alltid välkommen hit.

IFK Mora administrerar ett antal fonder, som delar ut stipendier varje år till någon duktig medlem. Vill du bistå med medel, är du välkommen att ta kontakt med oss. Mer information finns på vår hemsida www. ifkmora.se

Vill du bli medlem i Alliansen eller stötta någon av klubbarna, ring 0250-392 40 för information.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:48 Skribent: Håkan Tängerfors

Kansliet öppet v. 6

Måndag: 7-14 möte 9.30

Tisdag: 7.15-14 Idrottsfrukost i Hemus 7.30, möte 10  

Onsdag 7.30-14

Torsdag: 7.30-13

Fredag: Stängt

 

 

Fakturerings adress:

IFK Moras Fotbollklubb

EANMOT: 7368844013796

Box 171

831 22 Östersund
 
sponsorhuset
 

VL_logo_sv

JohnsSportLogotype kopia

 

Trycket-NWP-logotyp-3f

 

 

dt

 

 

 

facebook

 
Certifierad förening - logga 
 

 

 

Antal besök st

Postadress:
IFK Mora FK - Fotboll
Vasaloppets Hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 025039215
Fax: 025039250
E-post: This is a mailto link