Hoppa till sidans innehåll

Kartor


Vill du träna orientering eller bara hitta ut till svampskogen?

Kartan är orienterarnas idrottsplats. Årligen framställer orienteringsklubben kartor för 100 000–200 000 kronor genom nyritning eller revidering av äldre kartor. Eftersom kartan bland mycket annat visar vegetation så åldras den snabbt. En orienteringskarta är användbar för tävlingsbruk under cirka 1–2 år, och för träning under ytterligare 5–10 år beroende på hur mycket som förändras i terrängen (nya hyggen, vägar, byggnader med mera).

 

Nästan alla klubbens kartor kan du hitta i PDF-format här på vår hemsida. Det är fritt för klubbmedlemmar att ladda hem kartfilen och skriva ut kartan på egen skrivare. Om man inte är klubbmedlem ser vi gärna att man betalar 20 kronor per karta. Enklast sker det genom att man betalar till klubbens swish-nummer 1234804951 eller bankgiro 5352-9491.

 

Ta tillfället att ta med kartan när du ger dig ut i skog och mark. Den passar lika bra för dig som är en van orienterare, och vill träna orienteringsteknik, som för svamputflykten med familjen eller vad det nu kan vara.

 

”Jag går aldrig ut i skogen utan en karta”

Lars Ambrosiusson

Hjälp oss att förbättra våra kartor

Uppdaterad: 09 APR 2018 10:56

Anslagstavla

Visa hela anslagstavlan

 

 

Sponsorer

sponsor Morakniv

sponsor FM Mattsson

sponsor Orsa Grönklitt

sponsor Bikeray

sponsor Kullans Kroppsterapi

sponsor Trimtex

sponsor Watt

sponsor Dalarnas Försäkringsbolag

sponsor Handelsbanken

sponsor Wibe

sponsor Skistart

 

 

Postadress:
IFK Mora OK - Orientering
Vasaloppets hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 025039213
E-post: orientering@ifkmora....