Hoppa till sidans innehåll

Träning


Tisdagar, under sommarhalvåret, har IFK Mora OK orienteringsträning i någon form. Fokus ligger på teknik, med olika orienteringsövningar, mestadels i skogen. Övningarna är anpassade efter olika åldrar och kunskapsnivåer, alltifrån nybörjare till elit och veteraner. Klubbens anställda tränare och erfarna ungdomsledare finns på plats. Några gånger per år tränas mountainbikeorientering.

Under vintern flyttar intervallträningen från onsdagar till tisdagar.

Onsdagar, under sommarhalvåret, tränas löpstyrka i form av intervallträning. Under vinterhalvåret tränas innebandy, inomhusorientering och styrka, sprintorientering i stadsmiljö, nattorientering, eller skidorientering när snöförhållandena tillåter.

Söndagar, under vintern, tränas långpass på skidor eller till fots.

För elitaktiva finns ännu fler träningsmöjligheter. Kontakta elitkommittén för mer information.

Information om samlingsplatser, klockslag med mera, publiceras på startsidan några dagar i förväg. Klubbens träningar är öppna för alla, och vi ser gärna att du är med oss och tränar oavsett om du vill tävla för oss eller för en annan klubb.

Vårt stora utbud av motionsaktiviteter erbjuder utmärkta träningsmöjligheter, såväl fysiskt som tekniskt. För dig, som vill träna din löpstyrka genom att motionera på egen hand, finns ett stort antal löprundor på Mora Outdoor.

Uppdaterad: 17 NOV 2017 13:34

Anslagstavla

Visa hela anslagstavlan

 

 

Sponsorer

IFK Mora OK:s sponsorer

 

 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
IFK Mora OK - Orientering
Vasaloppets hus
79232 Mora

Besöksadress:
Vasaloppets hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-392 13
E-post: This is a mailto link