Hoppa till sidans innehåll

Träning


Klubbträning orientering:
Under sommarhalvåret har IFK Mora OK orienteringsträning i någon form nästan varje tisdag. Fokus ligger på teknik, med olika orienteringsövningar, mestadels i skogen. Övningarna är anpassade efter olika åldrar och kunskapsnivåer, alltifrån nybörjare till elit och veteraner. Klubbens anställda tränare och erfarna ungdomsledare finns på plats. Några gånger per år tränas mountainbikeorientering.

Under vintern flyttar den här träninngen till onsdagar. Då tränas inomhusorientering, sprintorientering i stadsmiljö, eller skidorientering när snöförhållandena tillåter.

Klubbträning löpning:
Från januari till oktober springer vi tillsammans varje onsdag, oftast i form av intervallträning. Alla kan vara med på sina villkor.

Innebandy:
I mån av lediga tider i någon av Moras idrottshallar, spelar vi innebandy en kväll i veckan under vinterhalvåret.

Information om samlingsplatser, klockslag med mera, publiceras på startsidan några dagar i förväg. Klubbens träningar är öppna för alla, och vi ser gärna att du är med oss och tränar oavsett om du vill tävla för oss eller för en annan klubb.

Vårt stora utbud av motionsaktiviteter erbjuder utmärkta träningsmöjligheter, såväl fysiskt som tekniskt. För dig, som vill träna din löpstyrka genom att motionera på egen hand, finns ett stort antal löprundor på Mora Outdoor.

Uppdaterad: 17 NOV 2017 13:34

Anslagstavla

Visa hela anslagstavlan

 

 

Sponsorer

IFK Mora OK:s sponsorer

 

 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
IFK Mora OK - Orientering
Vasaloppets hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 025039213
E-post: This is a mailto link