Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


Du är hjärtligt välkommen som medlem i IFK Mora OK. Kontakta klubbens kansli om du vill ansöka om medlemskap. Meddela namn, fullständigt personnummer, telefonnummer och e-post.

Från och med det år då du fyller 18 år, betalar du 100 kronor i medlemsavgift. Yngre betalar 40 kronor. Avgiften betalas årligen i januari mot faktura. Nya medlemmar faktureras i samband med att de blir medlemmar.

 

Medlemmen har genom sitt medlemskap i IFK Mora OK godkänt att föreningen, och de förbund föreningen tillhör, använder medlemmens personuppgifter (ej personnummer) i ärenden som föreningen beslutat om, om inte medlemmen annat begär. 

 

 

Vad du kan förvänta dig av klubben

  • Under sommarhalvåret ordnas motionsorientering på torsdagskvällar, intervallträning på onsdagskvällar, och teknikträning, med extra övning på olika moment, på tisdagskvällar.
  • Vintertid ordnas sprintträning eller inomhusträning och intervallträning på onsdagskvällar. På tisdagsförmiddagar ordnas motionsträning vid klubbstugan, och på helgerna ordnas ibland olika trivselaktiviteter. Någon kväll i veckan brukar vi spela innebandy.
  • Klubbmästerskap arrangeras i många olika discipliner under året.

 

Dessa aktiviteter, och många fler, är helt utan avgifter för medlemmar. Dessutom organiseras läger, och resor till ett stort antal tävlingar varje år. Startavgifter och resor till tävlingar ersätts av klubben enligt särskilda regler. 

 

Vad klubben förväntar sig av dig

  • För att få in pengar till kartproduktion, materiel, startavgifter, resor med mera, gör orienteringsklubben en stor arbetsinsats i samband med Vasaloppsarrangemangen. Arbetet fördelas på alla klubbmedlemmar och vi hoppas se dig där.
  • För att det ska finnas tävlingar måste vi alla hjälpas åt med att arrangera. Vi tar det som en självklarhet att du kommer att hjälpa till efter möjlighet och förmåga när IFK Mora OK bjuder in till sina årliga tävlingsarrangemang.
  • En klubbs verksamhet är aldrig större än medlemmarnas engagemang. Det finns en massa uppgifter att dela på, alltid finns det någon som passar dig! Ju fler som engagerar sig desto roligare är det!
Uppdaterad: 24 JAN 2022 10:38

Anslagstavla

Visa hela anslagstavlan

 

 

Sponsorer

sponsor Morakniv

sponsor FM Mattsson

sponsor Orsa Grönklitt

sponsor Bikeray

sponsor Kullans Kroppsterapi

sponsor Trimtex

sponsor Watt

sponsor Dalarnas Försäkringsbolag

sponsor Handelsbanken

sponsor Wibe

sponsor Skistart

 

 

Postadress:
IFK Mora OK - Orientering
Vasaloppets hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 025039213
E-post: orientering@ifkmora....