Hoppa till sidans innehåll

Skidor hela livet


Skidor hela livet med IFK MORA skidklubb

Skidor hela livet vänder sig till motionerande medlemmar.

Vi erbjuder träning och motion i gemenskap samt en möjlighet att utveckla din skidåkning. Vi har temakvällar med olika inriktningar: löpskolning, orientering, styrketräning för löpning, skidgång, vallning, teknikträning för klassisk skidåkning, föreläsningar. 

Alla är välkomna, det enda vi kräver är ett medlemskap i IFK MORA skidklubb. Anmälan för medlemskap görs under fliken "Bli medlem/Förmåner". Där kan du läsa om alla förmåner just nu.

Du som deltar i aktiviteter med Skidor hela livet betalar en träningsavgift 300 kronor per säsong.  Betala in beloppet på BG: 5352-9541 eller Swish 123 350 2101, märk med "Träningsavgift" och ditt namn.

Om du vill prova på en träning innan du betalar in träningsavgift så är det helt ok och det är bara att dyka upp.

Träningsavgiften är för de allra flesta en godkänd kostnad att nyttja mot det eventuell friskvårdsbidrag som din arbetsgivare står för.

Följ oss på Facebook "IFK Mora SK Skidor hela livet"

Vid ev frågor gällande medlemskap, ring kansliet på 0250-39216, 073-0394962.

Motionsträning är på onsdagar klockan 18:00. Samling i Hemusgården på Mora skidstadion.

Motion är viktigt för folkhälsan och enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer får träning ske utomhus. Vi försöker organisera så vi kan fortsätta Skidor hela Livet under januari och februari.
Snön är ju äntligen här och men den fantastiska spår i vår arena. Från onsdag 13 januari till 24 februari samlas vi utomhus för olika ledarledda träningar. Vi ses omklädda med skidor på kl 1800 utanför Hemusgården vid verandan.

Kom ihåg!
Håll avstånd och träna inte om du har symptom!

 

 

Uppdaterad: 15 SEP 2018 08:40 Skribent: Tomas Bredberg

Postadress:
IFK Mora SK - Skidor
Vasaloppets Hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0703213633
E-post: This is a mailto link

Se all info