Hoppa till sidans innehåll

Ett halmstrå som inte räckte till och nomineringar till bandygalan

2016-03-15 19:48
Säsongen har varit över någon vecka nu och det lilla hopp som fanns i och med en förhoppning om förlust för Hammarby i sista omgången, gick om intet och tjejerna har för säsongen fått hänga skridskorna på hyllan.
  • Uppdaterad: 2017-05-14 21:26

Vi kan dock se tillbaka på en säsong där vi presterat över förväntningarna. Tjejerna har spelat jämt med ett flertal av lagen och vi har även lyckats besegra ett rutinerat Sandvikens AIK. Tjejerna har fått utmanas till sitt yttersta och vi tror att det varit ett utvecklande år för IFK Nässjö.

 

På en läktare någonstans i Sverige under vintern var det någon som sa: "Ni borde ha som mål för säsongen att åtminstone göra mål mot alla lag". Vid närmare eftertanke var det inte en så dum tanke, vi har faktiskt gjort mål mot samtliga lag under säsongen och vi har tagit ledningen i många av matcherna i vinter. Givetvis finns det mycket att jobba på inför kommande säsong, men först ska vi avnjuta en trevlig SM-final på lördag mellan Kareby IS och AIK, två väldigt välförtjänta SM-finalister där båda lagen besitter fantasitskt bandykunnande.

 

Vi kan också glädja oss över att Ebba Fridlund och Sanna Gustafsson blivit nominerade till årets junior respektive årets flickspelare, om tjejerna får plocka hem några priser får vi veta under nästa helg, alla i IFK Nässjö håller självklart tummarna för att tjejerna ska ta hem en välförtjänt utmärkelse då både Ebba och Sanna har en fin säsong i ryggen.

 

Tills vi hörs igen, må gott och älska bandy!

Skribent: Fredrik Andersson

IFK-loggan

 

 

Postadress:
IFK Nässjö - Bandy
Martin Heinrich, Toftavägen 6
57875 Flisby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info