Hoppa till sidans innehåll

MÖT - Cornelia Lingblom

20 FEB 2021 13:28
En av våra unga skidtalanger som satsar för fullt för att komma in på skidgymnasiet.
  • Skapad: 20 FEB 2021 13:28

Mitt namn är Cornelia Lingblom och är född 2005.

Jag älskar verkligen att träna eftersom det gör att jag må bättre och bli gladare.

Jag gillar även att sätta upp mål för mig själv på grund av att det ger mig mer motivation till att just träna och vilja prestera bättre.

Just nu har jag som ett mål att vara tillräckligt bra för att komma in på ett skidgymnasium till hösten, då jag går mitt sista år på högstadiet. Och mitt mål längre fram är att kunna utvecklas och bli en så bra längdskidåkare eller idrottare som möjligt samt kunna ta fram det yttersta i mig och min utveckling.

Utöver längdskidåkningen cyklar och springer jag mycket. Har även börjat simträna under hösten för att lära mig crawla då jag deltagit i triathlon och swimrun. Vilket jag tyckte var jätteroligt.

Vill alltid utmana mig i olika sporter och blanda min träning för att bli en bättre skidåkare, då snösäsongen är väldigt kort här i Sala.

När det är sämre med snö eller väldigt lite för att åka skidor, så försöker jag så gott som möjligt att åka rullskidor både klassiskt och skate, det blev till och med så att en gång åkte jag rullskidor på lite snö. Vilket blev lite trögare men inte omöjligt.

Självklart kommer det även in ett och annat styrkepass i veckan och vid dåligt väder eller vid lite snötillgång passar jag på att köra på stakmaskinen inne.

Skribent: Kristina Sandberg
E-post: Adressen Gömd

IFK SALA:s  HUVUDSPONSORER

 

 

 

Postadress:
IFK Sala - Skidor
Elinor Lingblom, Lärarstigan 18
73340 Sala

Kontakt:
Tel: 0723165325
E-post: elinoreosth@hotmail....

Se all info