Hoppa till sidans innehåll

Det är dags igen för IFK-Bowling

14 AUG 2015 16:22
Nu på tisdag den 18.8 startar säsongen igen. Förutom den fina stämningen på träningarna hoppas vi att det blir lika roligt som förra säsongen då vi placerade oss bättre än på många år i serien.
  • Uppdaterad: 19 AUG 2015 10:09

Observera att träningstiden är något flyttad så att vi startar kl.16.15 från och med denna säsong. Detta så att Curre ev. kan hinna i god tid?

 I serien blev vi lottade i Div. 3 Sydöstra Svealand. Vi kommer hela serien att möta lag från Stockholmstrakten. Den längsta resan blir till Nynäshamn. Då vi även har Pocket Club och NBC’s farmarlag i serien blir det hela 13 matcher på hemmahallen och endast 9 bortamatcher, alla i södra Stockholm.

  Första seriematchen äger rum söndagen den 13 sep. kl. 10 då vi möter BwK Dax på hemmaplan. Jag antar att ni alla kan ställa upp då.  Det brukar vara lite tight de första höstmatcherna. Serier och spelprogram hittar ni på förbundets hemsida :

Div 3 Sydöstra Svealand

Då varken Curre eller Charlie kan vara med på de två träningarna i augusti är det fritt fram för icke abbonnemangsspelare att spela då. Det kan behövas lite träning innan serien drar igång. Hör av Er till mig om ni vill spela.

   Vi ser fram mot ett lika roligt och framgångsrikt spelår som det förra. Leif

Skribent: Leif Palm
Epost: This is a mailto link


Sponsorer

logo 3

Bareko

Postadress:
IFK Stockholm - Bowling
Leif Palm, Abborrgränd 7
19467 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info