Hoppa till sidans innehåll

Sekreteraren informerar

16 JUN 2016 17:08
Information från säsongsavlutningen och spelprogram för nästa spelår
  • Uppdaterad: 16 JUN 2016 17:17

De sista träningarna för säsongen ägnades som vanligt åt IFK-mästerskap den syttende mai samt IFK-open den sista träningen den 24 maj.

I IFK-mästerskapet ställde 8 man upp. Den ende som spelade bra var Nisse med sina 804. Näst bäste man var nästan 100 p bakom. Om Du vill se individuella resultat se Veikkos sammanställning på IFK´s hemsida. Vet inte var den hittas numera efter omorganisationen av IFK.

Den 24 maj spelade vi IFK-Open, som samlade 10 deltagare. Den spelas över 3 serier varvid de 3 bästa går till utslagning över 1 serie där 2:an först möter 3:an. Vinnaren där möter kvalettan i en ren final. I kvalet var Otto bäst följd av Ingvar och Lennart H. Dessa tre var de enda över 500p. Ingvar började så svagt i första utslagningen att han aldrig hann ikapp Lennart. Finalen blev jämnare där Lennart ledde med 15 käglor inför slutrutorna. Men då Otto missade 10:an i sista rutan kunde Lennart defilera hem finalen på 193p.

Nästa spelår spelar vi i Div 3 Östra Svealand. Serien innehåller förutom alla Stockholmslag tre lag från Norrtälje som vi alla möter borta. Dessutom finns Stallis från Strängnäs och Rosen från Visby med i serien. Men som tur är möter vi dessa två lag endast på hemmaplan. Förutom Norrtälje får vi ta oss till Täby, Mälarhallen, Kungsholmen, Lidingö och Sundbyberg, En ganska bra lottning för oss alltså med tanke på alla resor. Alla matcher spelas på lördagar förutom Sumpanmatcherna där de än en gång lyckats med att jaga upp oss en söndagsmorgon med start kl. 9.00. När det är hemmamatcher delar vi hemmaplan med Pocket Club varje speldag. För mer detaljer se förbundets hemsidor.

 Träningen startar den 16 augusti. Första seriematch spelas den 10 september.

 Ha nu en skön sommar till vi ses i augusti.        Leif

Skribent: Leif Palm
Epost: Adressen Gömd


Sponsorer

logo 3

Bareko

Postadress:
IFK Stockholm - Bowling
Leif Palm, Abborrgränd 7
19467 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info