Hoppa till sidans innehåll

Fotbollsnyheter


Här får du full koll på allt som händer inom IFK Strömsunds fotbollsverksamhet. Här visas nyheter från såväl fotbollssektionen som från alla lagen.

Damer - Brunflo 3-1

(2017-08-28 01:00)
IFK Strömsund upp på andra plats i tabellen efter stabil insats mot Brunflo!
 
Grattis Erik Lundgren till vinsten i IFK Tipset. Grattis säger vi också till Marcus Lundin, Nils-Göran Olofsson och Jörgen Karlsson till andra, tredje och fjärde pris.
 
Inför sista omgången så har vi en ny ledare i IFK Tipset. Erik Lundgren ligger först, men tätt efter ligger Andreas Koivusaari och Maria Furrer. Till helgen så får vi svaret vem som får extra semesterpengar!
 
Efter 8 veckor så leder Lars Edsvik, tätt följd av Christer Jonsson och Jörgen Jonsson.
 
I årets omgång av IFK Tipset så har vi rekordmånga rader! Totalt är 377 rader inlämnade. Detta innebär att förstapriset blir 6000 kr.
 
Vill du köpa en sektionsoverall och ett träningsset?
 
Landslaget fotbollsskola är en del av svensk fotboll och arrangeras tillsammans med Svenska fotbollsförbundet och Strömsunds kommun.
 

Deltagaravgift 2017

(2017-04-26 20:16)
Deltagaravgiften betalas in på fotbollens bankgironummer: 5758-6661. Senast den 31 maj ska deltagaravgiften vara betald.
 

Herrar A - Brunflo 2-3

(2016-09-17 21:43)
Ny uddamålsförlust för IFK Strömsund i fyran.
 
Ikväll görs ett nytt försök att genomföra Strömsunds hemmamatch mot Brunflo. För några veckor sedan var båda lagen samt domarteamet på plats när ett skyfall gjorde att matchen i sista stund fick inställas.
 
Nyhet från Pojkar 00-02

Lagbild Pojkar 00-02 2016

(2016-09-11 00:55)
 
Välkomna till dagens match i division fyra J/H när Tandsbyn kommer på besök!
 
Plötsligt hjärtstopp kan drabba vem som helst och när som helst, tyvärr är inte idrotten förskonad.
 
När de två IFK-lagen möttes i Strömsund på fredagskvällen blev matchen en spegelbild av den match som spelades i Östersund strax före sommarvilan. I båda matcherna tog hemmalaget ledningen med 1-0 och bortalaget vände därefter till seger med 1-3.
 
De flesta hoppas väl att sommaren inte är slut ännu och att hösten ska dröja ett bra tag till. Men inom jämtlandsfotbollen är hösten redan ett faktum eftersom höstomgången i division fyra ikväll drar igång på Strömsvallen.
 
123456

Så här fungerar hjärtstartaren

HjärtstartareGuldsponsorer

simonsons

 

 Silversponsorer

continova

engconLogo 

 

Makab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
IFK Strömsund - Fotboll
Ramselevägen 29
83335 Strömsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@ifkstromsund.se

Se all info