Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från StOF


Senaste nytt Covid 19

(2020-11-17 12:20)
 
StOF och Upplands OF planerar att genomföra den traditionella banläggarkursen även 2021. Datum är den 15-16 januari plus två webbträffar i veckan före.
 
Måndag 9 november hade StOF ordförandeträff med klubbarnas ordföranden och andra intresserade. Det blev inget konvent denna knepiga säsong.
 
 
Klubbarna uppmanas att omgående lägga upp sina tävlingar 2021 i Eventor. Vi är sent ute, därför görs det i två steg, först Närtävling, StOF uppgraderar sedan
 
Kartor och mark är de två viktigaste förutsättningarna för vår sport. Registerhållningen och godkännandeprocessen av kartor har varit bristfällig i Stockholm, varför StOF:s årsmöte i mars 2020 beslutade om ett nytag.
 

Banläggarträff

(2020-10-19 11:44)
8 februari
 

Tävlingsledarträff

(2020-10-19 11:43)
1 februari
 
15-16 januari genomförs den traditionella banläggarkursen i samverkan med Upplands OF. Denna gång med två webbträffar och en avslutande träff ute på Värmdö.
 
Det var inte självklart att det skulle gå, men efter lite utredningsarbete har vi beslutat att det går att genomföra Mila Stockholm By Night på ett säkert sätt.
 
Vid Sprint-SM i Örebro tog Gustav Bergman sitt tredje SM-guld för året. Emma Bjessmo höll igen och blev finfin trea i D21.
 
Fysiska möten är svårt att få till smittsäkert. Därför har StOF-styrelsen beslutat att inte genomföra StOF-konventet i traditionell form. I stället planeras en mindre träff för ordföranden måndag den 9 november. Kallelse kommer, boka datumet.
 
Klasserna D20 och D35 fick avblåsas i samband med DM-helgen vid Malmsjö Gård i september. Tullinge SK bjuder nu in till omtävling lördag den 7 november i samband med Novembertävlingarna vid Lida.Märk att det är nytt datum mot vad som först angavs.
 
Tullinge SK gjorde ett ryck, Järla förra veckans bubblare
 
SM-tävlingarna i Göteborgstrakterna och Ungdoms-SM i Jönköping gick enligt förhoppningarna. Tre SM-guld och massor med topp 10-placeringar blev facit.
 

 

 

Postadress:
IFK Tumba SOK - Orientering
Skyttbrinksvägen 2
14739 Tumba

Besöksadress:
Skyttbrinksvägen 2
14739 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ifktumbasok@gmail.com