Hoppa till sidans innehåll

Vår verksamhet


skidor 2

Längdskidskola/skidträning för barn/ungdomar och föräldrar som vill göra detta ihop!  Vid Harbrostugan torsdagar kl 18.

 

Vi kör skidskola/skidträning vid Harbro vintertid.  Vi kör i gång detta så fort det finns tillräckligt med snö. Vi hoppas före jul förstås men annars är det  från första torsdagen efter trettonhelgen. Om det då inte finns snö kör vi skidnära barmarksträning. 

Efter träningen så  finns dusch/bastu samt soppa inne i stugan. Det är  i duschen, bastun och vid soppan som ungdomarna lär känna varandra bäst! Så  hoppa inte över det!

Vi  ska ha flera mindre grupper , så att deltagarna är så homogena som möjligt åkmässigt. Därför ska vi nu se till att vi blir många ledare, att vi kommer i väg på ledarutbildningar.

 

Skidläger i Grönklitt i december

Vi åker på ett skidläger till Grönklitt en långweekend före jul.  Vi kör teknikpass för alla som vill vara med på det. Vi bor i stugor.  Lägret är till för alla. Dock ska alla barn/ungdomar ha en ansvarsförälder, kan vara en annan än den man har hemma.

 

Barnens Vasalopp - lördagen 20 januari 2018

Vi arrangerar Barnens Vasalopp i januari på Lida tillsammans med Lida friluftsgård. Nästa gång är lördagen den 20/1 2018. Vi körde detta första gången år 2012, och det kom då 84 barn och åkte på en 140 meterslinga. Anmälan på plats.

 

Bravura Stockholm Ski Marathon - söndagen 21 januari 2018

Dagen efter Barnens vasalopp arrangerar vi detta långlopp, vi gör det tillsammans med Bravura, TFV Coaching och Lida friluftsgård. Läs mer på egen sida om tävlingen BSSM

Uppdaterad: 13 JAN 2018 17:46 Skribent: Linda Claesson

 25Manna 2017

   25manna 2017

  Våra sponsorer

 

B_LIL_logo_light_purple

 

ica

 

 ica_supermarket (385x327)

Ica Supermarket

Solbo

Björkvägen 2, TUMBA

 

 

 

 

    Fastighetsbyran_srgb

 

 

Postadress:
IFK Tumba SOK - Orientering
Skyttbrinksvägen 2
14739 Tumba

Besöksadress:
Skyttbrinksvägen 2
14739 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info