Hoppa till sidans innehåll

Skidsektionen, eljusspåret & vasalopp

Skidspår i Tuna...


 
Nu är elljusspåret i Tuna preparerat för skidåkning.

Eljusspåret 2,2 km är nu preparerat och klart. Dagtid lyser den härliga vintersolen och kvällstid tänds lamporna mellan 17.30 - 21.00. 

Välkommen ut i spåret!

 

Skidkommittén

Skidsektionen består av Berra Johansson (sammankallande), Fredrik Stenberg, Ingvar Källåker och Björn Pettersson, Kjell Davidsson, Sten Nilsson. Sektionen har bl.a som uppgift att anordna skidans dag när det finns snö under sportlovet, eller försöka ta sig runt Vasaloppet en gång om året. Det har inte varit möjligt sedan början av 90-talet. Vi har en egen skoter att köra upp spår med, den köptes samtidigt som det nya spåret var klart 1989.
IFK Tuna - Utv AB Vimmerby
Tunhamra
598 96 Vimmerby
Telefon: 0703760313
E-post: This is a mailto link
Skidkommittén Skidsektionen består av Berra Johansson (sammankallande), Fredrik Stenberg, Ingvar Källåker, Björn Pettersson, Kjell Davidsson, Sten Nilsson och har som uppgift att anordna skidans dag när det finns snö under sportlovet, eller försöka ta sig runt Vasaloppet en gång om året. Det har inte varit möjligt sedan början av 90-talet. Vi har en gen skoter att köra upp spår med, den köptes samtidigt som det nya spåret var klart 1989.

Postadress:
IFK Tuna - Fotboll
Tunhamra
59896 Vimmerby

Kontakt:
Tel: 0703760313
E-post: This is a mailto link

Se all info