Hoppa till sidans innehåll
prenumerera-kalender

Lagets kalender i din mobil/surfplatta/outlook (videoguide)

20 MAJ 2013 15:37
När var träningen? Var är matchen? Få lagets kalender i din smartphone/surfplatta/outlook så den är mer lättillgänglig. Nedan bjuder jag på en videoguide som visar hur ni gör.
  • Skapad: 20 MAJ 2013 15:37

Prenumerera på lagets kalender

Det finns info  om hur man gör på sidan för 'exportera kalender' men här kommer en lite tydligare guide.

Till en Apple-enhet (iPad, Iphone, iPod touch)

Navigera till ditt lags kalender och klicka på 'Exportera kalender'. Klicka sedan på länk 'Prenumerera på (ditt lags kalendernamn)'. Svara på frågor som kommer upp. Klart. Se video nedan.

Till en Android enhet

För att kalender skall visas i din android telefon/surfplatta så skall du logga in på ditt Google konto på en dator och välja 'Lägg till' under rubriken 'Andra kalendrar' och välj där 'Lägg till webbadress'. Klistra in länk från sidan 'Exportera kalender'. När kalender är tillagd kan det dröja en stund innan aktiviteret syns så ha tålamod. Se video nedan.

Alla vanliga frågor samlade på en sida

På sidan 'Föreningen->vanliga IT-frågor' är målet att era vanligaste frågorna skall vara besvarade. Har du en fråga som borde finnas där? Skicka in den till This is a mailto link

Feedback

Var något otydligt eller felaktigt? Kan man lösa detta på ett smidigare sätt. Andra frågor/funderingar? Lägg in en kommentar till denna nyhet eller dra iväg ett mail till mig på This is a mailto link.

/Torbjörn

Skribent: Torbjörn Sjögren

  

 

 

Postadress:
IFK Valla - Fotboll
Fjällebro 40
47172 Hjälteby

Kontakt:
Tel: 0304661366
Fax: 0304809013
E-post: This is a mailto link

Se all info