Hoppa till sidans innehåll

Linnéashoppen


Köp dina Linnéakläder på Intersport Team

Intersport är vår officiella leverantör av kläder och andra träningsprodukter. Via länken kan du enkelt handla mängder av olika Linnéa kläder.
Länk till internettshoppen:

https://team.intersport.se/linnea-boxning

 

Samla bonus till dig själv och stötta samtidigt föreningen!

Vi har ett samarbete med INTERSPORT som innebär att vi som förening kan få bonus på era föreningsmedlemmars privata köp hos INTERSPORT . Ju mer ni handlar, desto mer bonus får föreningen – men också ni själva! Förutsättningen är att ni är medlemmar i Club INTERSPORT. Det är alltså inte bara föreningen som får bonus.

Som privatperson och medlem i Club INTERSPORT samlar du så klart bonuspoäng för egen räkning också och får årligen hem en bonuscheck om du kommit upp i bonusnivå. Din bonus är 2-6% beroende på hur mycket du handlat för. Du tjänar själv på ditt clubmedlemskap och kan samtidigt stötta föreningen. Dubbel nytta allstå!

Som Club INTERSPORT medlem får du även utskick med nyheter, inspiration och unika cluberbjudanden från INTERSPORT – digitalt via e-post eller SMS och hem i brevlådan. För att bli medlem i Club INTERSPORT, kontakta din ledare eller ansvarig hos föreningen och fyll i medlemsansökan. Läs mer om Club INTESRRPORT på www.intersport.se

Produkter som finns att köpa i lokalen:

Tandskydd 60 kr

Lindor 60 kr

T-Shirt 100 kr

Handskar 14oz 450 kr

 

 

Uppdaterad: 01 AUG 2019 16:52 Skribent: OSCAR SIHLÉN
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IF Linnea Boxning - Boxning
Erstagatan 22
11634 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info