Hoppa till sidans innehåll

Klubbinfo/Träna


IF Linnéa är en ideell friidrottsklubb för barn i åldrarna 7 och äldre samt seniorer från 18 år. Klubben är mer än 100 år gammal. Idag har vi 70 barn och ungdommar som är medlemmar och drygt 250 seniorer.

 

Sommartid tränar vi på Zinkensdamms IP och vintertid inne i Erikdalsskolan eller i Högalidsskolans gymnastiksal. Ibland på söndagarna tränar vi även i Sätrahallen och på Bosöns fina anläggning. Killar och tjejer tränar ihop.

 

Klubbens medlemmar har 20 procent rabatt på Runner Store.

 

Intgresserad av att vara med?

Juniorer

Gillar du att springa, hoppa eller att kasta? Är du spänstig, snabb eller stark? Har du hållit på med fotboll, gymnastik eller någon annan idrott? Eller du kanske bara vill börja träna för att det verkar kul. Härligt! Då är du välkommen till IF Linnéa Friidrott. Vi har träning för olika åldersgrupper. Även lite äldre tjejer och killar som går på högstadiet är välkomna.  

 

Vill du vara med eller testa? Skicka ett e-brev med namn, ålder samt målsmans e-postadress och mobilnummer till Margaretha Sönnergaard. Hon hör av sig till dig inom några dagar. 

 

Seniorer

Nya seniorer är välkomna att testa några fria prova-på-pass med löpgänget.

  

Vision

IF Linnéa friidrott – söders hjältar, lockar både elit och bredd. Varje medlem bidrar till klubbkänslan och känner sitt värde. Idrottssverige vet vilka vi är.

 

Verksamhetsidé och värdegrund

Vi erbjuder friidrott för alla åldrar och hjälper  varje individ att nå sina mål. Det gör vi med glädje, engagemang, gemenskap och kvalité. 

IF Linnéa Friidrott - Friidrott

Bildad 1909-05-13
Föreningsnummer 29113-16
Postadress Box 38199, Zinkendamms IP
10064 Stockholm
Telefon [saknas] Information
E-post [saknas] Information
Faktura e-post faktura.iflinnea@gma...
Hemsida [saknas] Information
PlusGiro 364769-0
Swish 1233476389
Organisationsnummer 802002-0841
Föreningens hemsidor

Zinken

Postadress:
IF Linnéa Friidrott - Friidrott
Box 38199, Zinkendamms IP
10064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information