Hoppa till sidans innehåll

Möt nyförvärv #2, Benjamin Ivarsson!

13 DEC 2018 01:41
Intervju: Benjamin Ivarsson
  • Uppdaterad: 13 DEC 2018 01:41

 

 

Benjamin Ivarsson

 

 

 

I tisdags fick vi bekanta oss med det första av våra två nyförvärv, nämligen Axel Holmqvist. Nu har det blivit dags att lära känna nyförvärv nummer två lite bättre. Benjamin Ivarsson är en annan spelartyp jämfört med Axel, med många andra goda kvalitéer. Benjamin är en hårt jobbande innermittfältare, med en fin passningsfot, som ger allt för klubbmärket på och gör det jobbigt för motståndarna. Detta märkte vår tränarduo tidigt och ville så snabbt som möjligt, lika fort som med Axel, få han till Norvalla. Så blev också fallet, för bara några få veckor efter deras första provträning med klubben så hade han skrivit på. En spelare som kommer att passa perfekt in i 2019-års lagbygge.

 

Benjamin spelade senast division 3 fotboll för Göteborgs klubben Kållereds SK, dit han kom 2014 efter att ha spelat division 2 med Lindome GIF tidigare. Ni hör själva, det är en spelare med erfarenheter från högre upp i seriesystemet och vi kan vara säkra på att han kommer vara med att göra skillnad både på och utanför planen nästa säsong. Nu ska vi inte dra ut på det här längre, nu ser vi vad Benjamin har att säga! Som bland annat blivit tipsad om Norvalla från en tidigare media-ansvarig här på Norvallas sociala medier och hemsida, Benjamin ordet är ditt!

 

 

Välkommen till Norvalla Benjamin, vad fick dig att börja provträna för Norvalla?

 

    - Har letat efter ett passande lag ett tag nu och efter att Axel flyttat till Varberg så googlade vi runt på lag i Halland. Norvalla dök upp och verkade som en bra förening så vi testade!

 

Vad var den avgörande faktorn till att du tillslut valde att skriva på för oss?

 

     - Efter att ha tränat några pass med Norvalla märkte jag att det var ett gött gäng. Hade även fått tips från Simon Martinsson som tidigare spelat hos er att ni var värda att satsa på.

 

 Hur är stämningen i truppen tycker du?

 

     - Fått ett första intryck av att det är ett lag med bra sammanhållning både på och utanför planen.

 

Berätta gärna lite om dig själv, vem är Benjamin och vad gör du när du inte spelar fotboll?

 

     - Född och uppvuxen i Hällesåker (en liten håla 2 mil söder om Göteborg). Farsan ville att jag skulle bli bonde, men testade istället vingarna och sökte till sjuksköterskeprogrammet. Går just nu i Termin 4 på campus i Varberg tillsammans med Axel. Flyttade nyligen ner till Varberg efter att lägenhetskontraktet i Mölndal gått ut. Vid sidan av fotbollen är väl mestadels polare och flickvän som man umgås med. En och annan öl blir det väl också.

 

Vad är dina styrkor som fotbollsspelare?

 

     - Att slita och göra det jobbigt för motståndaren är väl alltid roligt.

 

Du debuterade för oss i träningsmatchen mot Kungsbacka för några veckor sedan, hur kändes det att snöra på sig fotbollsskorna och spela match igen?

 

     - Det kalla vädret lockade väl inte jättemycket men efter att ha haft uppehåll det senaste halvåret så kändes det fantastiskt att äntligen få på sig skorna igen. Känslan var obeskrivlig, längtar redan till att den gröna mattan på Norvalla IP blomstrar. Hört mycket gott om den! 

 

Avslutningsvis, så vill vi fråga vad di har för förväntningar på nästa säsong?

 

      - Jag hoppas att nästa säsong blir minst lika bra som eran förra. Axel har ju lovat att vinna skytteligan så jag blir ju inte förvånad om vi står där som segrare i division 4 nästa år.

 

 

Vi säger tack till Benjamin som tog sig tiden för att svara på några frågor till denna intervju! Vi ser lika mycket som Benjamin själv fram emot den gröna mattan på Norvalla IP och säsongen 2019. Ska bli intressant att se både Benjamin och Axel spela för den blågula maskinen, som tillsammans med resten av laget ska se till att det blir en bra säsong nästa år.

 

Återigen, varmt välkommen till IF Norvalla, Benjamin!

Skribent: Ludwig Östh
Epost: Adressen Gömd

 

Vi sponsrar IF Norvalla

 

  Boplåt

varo-pizzeria

 

Följ oss på Facebook

Postadress:
IF Norvalla - Fotboll
Therèse Brag, Källstorp 47
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660800, 0340660064
E-post: This is a mailto link