Hoppa till sidans innehåll

Vi förstärker tränarstaben

23 NOV 2018 18:48
Efter en lång och imponerande karriär så har Andreas "Lundis" Lundström, 37, valt att se sin karriär som spelare över.
  • Skapad: 23 NOV 2018 18:48

En karriär som han minst sagt avslutade på topp, för vilken säsong han gjorde i år. Givetvis är det tråkigt att tappa en så duktig spelare, men hans tid i Norvalla är inte över. Det är med stor glädje som vi kan meddela att Andreas blir kvar i klubben som assisterande tränare till Mikael och Mikael.

Vilken tur vi har haft som fått chansen att ha denne skickliga spelare i laget. En komplett fotbollsspelare, som aldrig gör en dålig match och alltid står rätt, vi citerar han själv: "Bättre att stå rätt än en onödig löpning". Framförallt har vi fått skåda hans fantastiska överstegsfint, ”a la Lundis”, som han lurar varenda spelare med.

Nu ska han alltså istället för att utnyttja sina kvalitéer på fotbollsplanen, lära ut dem till våra lyckligt lottade spelare i laget.

Mikael Östh om att få en ny tränarkollega:
”Efter en mycket bra säsong väljer Lundis att sluta karriären på topp i Norvalla, vilket vi självklart tycker är tråkigt, men lite väntat. Därför är vi mycket glada att Lundis, som är en fantastisk människa, vill stanna kvar hos oss och ansluta till ledarstaben kommande säsong. Jag vet mycket väl att jag talar både för mig själv och Mikael Hentilä när jag säger att vi ser mycket fram emot att jobba tillsammans med honom nästa säsong!”

Vi välkomnar Andreas till sin ny roll i klubben!

Skribent: Ludwig Östh
Epost: Adressen Gömd

 

Vi sponsrar IF Norvalla

 

  Boplåt

varo-pizzeria

 

Följ oss på Facebook

Postadress:
IF Norvalla - Fotboll
Therèse Brag, Källstorp 47
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660800, 0340660064
E-post: This is a mailto link