Hoppa till sidans innehåll

M&M får fortsatt förtroende!

05 JAN 2022 20:54
Det är med stor glädje som vi kan meddela att radarparet Mikael & Mikael kommer att leda laget även 2022. Det har stått klart sen en tid tillbaka men nu går vi också ut med det officiellt.
  • Uppdaterad: 05 JAN 2022 20:54

Efter en lång säsong, som likt 2020 påverkades mycket av pandemin, med bl.a. den längsta försäsongen någonsin, så kan vi konstatera att det blir fortsatt spel i division 4 även 2022. En prestation dessa två herrar till stor del låg bakom.

Huvudtränare Mikael Östh går i år in på sin tolfte säsong i Norvalla, medan assisterande Mikael Hentilä gör sin elfte. Två imponerande siffror som inte är vanligt att se i den moderna fotbollen.

Med ett så välskött herrlag med goda resultat sedan deras ankomst till klubben så ser vi det som en självklarhet att ge dem fortsatt förtroende år ut och år in. Vi är stolta att två såpass kunniga och engagerade personer valt att coacha Norvalla såpass länge och oerhört glada att duon valt att krita på för en fortsättning i gulblått.

En spännande säsong framför oss, med mycket nytt kring herrlaget. Vi tar oss an 2022 med stor entusiasm och höga förhoppningar på att göra denna säsong än bättre än fjolåret. Vi är säkra på att tillsammans med vår tränarduo så kommer vi fortsätta att ta stora kliv som lag.

Skribent: Ludwig Östh
E-post: Adressen Gömd

 

Vi sponsrar IF Norvalla

 

  Boplåt

varo-pizzeria

 


Följ oss på Facebook

Postadress:
IF Norvalla - Fotboll
Therèse Brag, Källstorp 47
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0705456737
E-post: This is a mailto link