Hoppa till sidans innehåll
Foto: Mikael Lindsr

Ny tung helg för herrarna

31 AUG 2021 20:35
  • Uppdaterad: 01 SEP 2021 22:36

I lördags åkte vi på ett nytt nederlag då vi åkte på däng borta mot Fjärås. En blek insats gjorde att vi aldrig riktigt kom nära. En tung start med 2-0 redan efter 15 minuter gjorde det inte bättre.

Vår bästa period i matchen har vi dock i slutet på första, samt i början på andra, där vi skapar lite oreda kring Fjärås straffområde. Vi lyckas också få in ett psykologiskt viktigt reduceringsmål (2-1) precis innan paus. Vi startar som sagt andra på samma sätt, med mer energi och vilja att gå framåt. Men vi får samma tunga start på andra halvlek och 3-1 redan fem minuter in i den, vilket gör att vi mattas av något och lyckas aldrig komma närmare. Matchen slutade tillslut 4-2 till Fjärås.


B-lagete åkte på sin andra raka förlust efter den långa förlustfria svit vi hade innan dessa två matcherna. Ikväll blev det dessvärre förlust med 5-4 hemma mot Kungsbacka City i en match som hade allt. De som hade tagit sig IP för att bevittna denna tillställning fick sig minst sagt en upplevelse, dessvärre utan poäng.
Men vi bryter ihop och kommer igen starkare, i helgen möter vi Lerkil x2, där ska vi se till och vända denna tunga trenden!!💛💙

Skribent: Ludwig Östh
E-post: Adressen Gömd

 

Vi sponsrar IF Norvalla

 

  Boplåt

varo-pizzeria

 


Följ oss på Facebook

Postadress:
IF Norvalla - Fotboll
Therèse Brag, Källstorp 47
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660064
E-post: This is a mailto link